Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Weggooi e-mail adres.

Anoniem
gerben
1 antwoord
 • Dag mensen,

  Ik zit zelf erg veel achter op het internet en ik kom vaak site's tegen waar je je voor moet registreren. Op zicht is daar helemaal niks mis mee, althans als de website de moeite waard is (zoals deze). Voor de overige site's heb ik een script geschreven waarmee je elk e-mail adres kunt gebruiken zolang het maar op @www.ikbeneenspammerd.tk eindigt. Als je een account hebt aangemaakt met een @www.ikbeneenspammerd.tk adres dan zal het mailtje op voorpagina van www.ikbeneenspammerd.tk te zien zijn. De laatste 20 mails zullen hier op verschijnen.
  Je zult je misschien afvragen wat hier het voordeel van zo’n @ikbeneenspammerd.tk adres is. Heel simpel, er zijn een hoop site’s die na het registreren een hoop spam en andere ongewenste mail naar je adres sturen. Dit omzeil je nu.
  Ik ben nog druk bezig om er ook een zoekfunctie in te bouwen, maar dit duurt nog even. Om de site toegankelijk te laten maken voor meerdere nationaliteiten heb ik 2 versie’s gemaakt. Namelijk een nederlandse (nl.php) en een engelse (en.php). Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben.

  Groeten, Rob Mulder
  http://www.ikbeneenspammerd.tk

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.