Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

acitveX

Anoniem
smeenk
3 antwoorden
 • Hallo,

  Ben stom geweest, heb het één en ander van McAfee verwijderd, als ik nu naar windows opdate ga, krijg ik de volgende foutmelding:

  Software-update is onvolledig
  De Windows Update-software is niet bijgewerkt. Hier volgen een paar mogelijk oorzaken:
  · Het is mogelijk dat u op Nee hebt geklikt toen u werd gevraagd het Vertrouwenscertificaat te accepteren. Als u software wilt installeren via de Windows Update-site, moet u op Ja klikken in het dialoogvenster met de beveiligingswaarschuwing.
  · Het is mogelijk dat u te hoge beveiligingsinstellingen voor Internet Explorer hebt ingesteld. Als u de bijgewerkte software wilt installeren en naar de Windows Update-site wilt gaan, moet u Normaal of Laag instellen bij de beveiligingsinstellingen voor Internet Explorer. Daarnaast moeten de opties voor het gebruik van Active Scripting en het downloaden en initialiseren van ActiveX-besturingselementen zijn ingeschakeld.

  Opmerking Dit zijn de standaardinstellingen voor Internet Explorer. Zie artikel Q174360 in de Microsoft Knowledge Base (KB) voor meer informatie over de beveiliging van Internet Explorer en instructies voor het wijzigen van de beveiligingsinstellingen

  Hoe kan ik dit oplossen??

  Alvast bedankt!
 • Bij Internet-opties, tabblad Privacy, en daar de scuifregelaar op Normaal zetten. En op het tabblad Beveiliging even op Standaardniveau klikken.
 • heb ik gedaan, maar krijg nog steeds dezelfde melding.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.