Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Zone Alarm Security Suite

Anoniem
gijskerstens
3 antwoorden
 • Ik ben ZoneAlarm Security Suite 6 aan het testen. ZoneLabs heeft in haar ZoneAlarm Security Suite tegenwoordig ook een Anti-Virus-module zitten evenals een anti-spywaremodule.
  Betekent dat, dat ik naast deze ZoneAlarm Suite geen andere anti-virus-software meer hoef te draaien? Is dit een Anti-Virus produkt van ZoneLabs zelf of is er een product van een andere bedrijf in ZA verwerkt?
  Ik vind de ZoneAlarm anti-virus-module er nogal "eenvoudig" uit zien in vergelijking met andere aparte antivurisproducten…. En hoe zijn de recensies/ervaringen over dit geincorporeerd ZoneAlarm anti-virus-produkt?

  Ik gebruikte voorheen Sygate samen met Kasperky AV, maar Sygate is ermee gestopt…….en volgens info zou ZoneAlarm de beste vervanger zijn.
 • [b:b7f1230af7]henrypeters schreef:[/b:b7f1230af7][quote:b7f1230af7]maar Sygate is ermee gestopt…..[/quote:b7f1230af7]Met ZA heb ik geen ervaring dus ook geen idee van de kwaliteit.

  Maar wat is je probleem? Dat Symantec gestopt is met het verspreiden van de Sygate firewall wil toch niet zeggen dat je hem niet gewoon kunt blijven gebruiken?

  Kortom: If it aint broken, don't fix it !!!

  Gr,
  Jim
 • Sygate wordt niet meer geupgrade en sterft dus een langzame dood, vandaar mijn keuze voor een andere firewall. Verder vroeg ik me gewoon af of er een goed en degelijk antivirusprogramma in de Suite zat. Na enig speurwerk ben ik erachter gekomen dat ZoneAlarm Suite het antivirusprogramma gebruikt van Computer Associates (E-Trust EZAntiVirus). Tot nu toe gebruikte ik Kaspersky Pro 5.

  Ik vind ZoneAlarm prima werken en goed in te stellen. Alleen van het in ZoneAlarm gebruikte Compter Associates Antivirusprogramma zie ik op internet geen al te denderende berichten en komt Kaspersky duidelijk stukken beter uit de verf….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.