Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Panda Platinum Internet Security 2006 als beste?

Anoniem
gerben
5 antwoorden
 • Ik heb net gelezen dat Panda Platinum Internet Security 2006 als beste uit een test van de Consumentenbond kwam van internet security suites.
  Vreemd, want ik hoor niets anders dan minder positieve geluiden over Panda.
  Het bestand kun je krijgen als je op de site van de consumentenbond je naam en e-mail achterlaat en hun steunt om internet veiliger te maken.
  http://www.consumentenbond.nl/extban/?ticket=nietlid&view=extban&bannercode=NB040-opening&adtype=Cbnieuwsbrief.0906openingbeveiliging&adrecip=veritate
 • Ik neem het oordeel van de consumentenbond altijd met een flinke korrel zout, zeker wanneer het over computers gaat. Verder slaan 9 van de 10 reviews van antivirus etc. helemaal nergens op, door totale onkunde en verkeerde testmethodieken.
 • Panda is op zich ook geen slecht pakket, gebruik het al enkele jaren (alleen de installatie geeft elk jaar weer problemen :( ). Gelukkig zijn er meerdere pakketten die goed voldoen, dus zie je bij de testen die elk computerblad doet vaak ook steeds net een andere winnaar.

  Trouwens waardeloze actie, alleen als je ze wilt steunen kan je info krijgen over het beveiligen van je PC. Laten ze die info ff voor al hun leden op internet zetten, mijn inziens is onkunde van gebruikers oorzaak nr 1 van virussen etc.
 • De top tien van virusscanners.
  klik
 • Oei oei…..daar gáán we weer….. :wink:

  Hoe vaak leiden dit soort onderwerpen tot vermakelijke 'flame-wars'. Het is een non-issue: de beste bestaat niet, de beste van wat dan ook. [i:ed77b2aef4]Binnen een bepaald kader[/i:ed77b2aef4] is iets functioneel of niet. Punt.

  En laat de Consumentenbond zich alsjeblieft bij appelflappen, wasmiddelen en kinderzitjes houden; alles wat ze uitscheiden op digitaal gebied is op z'n best karikaturaal.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.