Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

'mogelijk dat anderen deze informatie zien'

Volgens mij kan je een vinkje plaatsen bij "Deze informatie niet meer weergeven". Bevestigen met OK en het komt niet meer terug. Verder niets om je zorgen over te maken, deze melding zit standaard bij Internet Explorer ingebakken :wink:

Anoniem
smeenk
1 antwoord
  • Telkens ik een of andere website raadpleeg krijg ik de melding:

    Als u deze informatie naar deze zone (internet) verzendt, is het mogelijk dat anderen deze informatie zien. Wilt u doorgaan?

    Ik begin me een beetje zorgen te maken dat mijn computer niet voldoende beveiligd is ofzo…
    Hoe kan ik dit verhelpen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.