Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Aanrader

Anoniem
juisterr
6 antwoorden
 • Welke 'Anti-virus'-software raden jullie me aan? Ik heb het liefste freeware, maar als het echt niet anders kan. Ik heb zonet Adware gedownload, dus.
 • AVG
 • Hoi,
  Ik weet niet wat je bedoelt met 'ik heb Ad-Aware gedownload' maar ik nem aan dat je weet dat dit geen virusscanner is! Klik maar eens op onderstaande link dan kom je nog een paar gratis virusscanner tegen.

  http://home.hetnet.nl/~r.van.strien/schoonmaken.htm
 • Het is niet echt aan te raden om een gratis virusscanner te nemen. Deze scannen vaak niet goed (genoeg), als je later een betaalde erop zet, vind hij vaak enkele virussen..

  Kijk verder in dit topic: Click

  Peter
 • Dat laatste ben ik niet met peter eens ben ik bang, er zijn meerdere gratis prima scannes, neem bv Avast, een prima scanner, die bij iig alles tegenhoud .
  Maar als je toch een betaalde neemt, zou ik voor NOD32 gaan.

  Kijk hier voor gratis virusscanner & Firewall


  http://www.jawwi.nl/gratisissw.html
 • [quote:2cdcc299dd="juisterr"]Dat laatste ben ik niet met peter eens ben ik bang, er zijn meerdere gratis prima scannes, neem bv Avast, een prima scanner, die bij iig alles tegenhoud .
  [/quote:2cdcc299dd]

  Ik had hiervoor ook een gratis scanner, AVG, die toen als beste gratis scanner uit de bus kwam. toen ik op een keer een betaalde scanner erop zette, gaf hij meteen een paar ernstige meldingen.. Daarom ben ik niet zo blij met gratis scanners..

  Ik vind NOD32 verder ook de beste scanner. Ik gebruik hem zelf, ben er erg tevrede mee.

  Peter

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.