Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

macadress verbergen oplossing om op banned site's te komen?

Anoniem
oghkru
5 antwoorden
 • Mijn zoon is verbannen van Habba Hotel, waarschijnlijk doen ze dit op mac-adress (op een andere PC kan hij wel met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord werken), zit een wireless sitecom netwerkkaart in zijn PC en heb niet zo'n zin om alleen hiervoor een andere kaart te kopen, is er een optie om via een softwarepakket (soort Privacy Guard) toch weer op 'zo'n site te komen?
  Wie kan mij adviseren?
 • Alstie is verbannen zallie het daar wel naar gemaakt hebben…. :roll:
 • De enige correcte oplossing is een mailtje sturen naar habbo hotel.


  Of stoppen met die onzin (want dat is habbo hotel imo) natuurlijk ;)
 • Kan me niet voorstellen dat je gebanned wordt op het mac-adres van je netwerkkaart. Die is mijn inziens extern helemaal niet zichtbaar, hooguit het mac-adres van je router.
 • ik ken habbo hotel, je wordt gewoon op je ip verbannen. als je zoon met [u:5de4d658c8]dezelfde[/u:5de4d658c8] username/password wel op een andere computer kan, heeft een andere account voor een ban gezorgd. dus óf een vriendje óf je zoon zelf die dacht dat hij buiten schot zou blijven als hij het op een andere account probeerde. ik zou hem eens stevig aan de tand voelen, en als hij er werkelijk niets mee te maken heeft, habbo hotel mailen.

  zij hebben alle informatie liggen van welke account, wanneer en waarom verbannen is. vraag die eens op.

  doe dit als OUDER, die worden serieuzer genomen dan de kids zelf, en de kans op slagen is dan groter. gewoon de situatie duidelijk uitleggen en het komt best goed.

  succes!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.