Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

trage pc door hacker?

Anoniem
roy_startpag
6 antwoorden
 • hallo Allemaal,

  Ik heb het idee dat mijn pc voor zijn specs te traag reageert in sommige situaties. (voor specificaties / specs, zie hieronder). Kan het zijn dat er iemand van buitenaf op mijn pc meekijkt/werkt/misbruikt? Dat idee heb ik namelijk. Met name internet doet het slecht. Ook kom ik niet meer verder bij de site van H..mail. en tevens doet msn het niet meer.

  vriendelijke groenten,
  …..

  AMD Athlon 64 processor 3200+
  1,0 GB Ram
  Nvidia Geforce4 Ti 4200 with AGP8X

  p.s. Ik heb al anti-spyware en anti-virus programma's en deze geupdated en een controle laten uitvoeren. Aanwezig zijn: Bitdefender, spybot, ad-aware, CCleaner, cwshredder, Spy Sweeper, Spyware DOctor en SPywareblaster
 • Kun je makkelijk controleren door de kabel van internet los te koppelen van je PC. Als PC dan nog steeds traag reageert is het soft- of hardware. Probeer dan eens format + nieuwe install.
 • ik heb pas format + nieuwe instal gedaan. Maar heb ik niet teveel anti programma's erop of is dat juist goed. Ook msn doet het niet.

  greetzz,

  remco
 • Is er soms op een link geklikt in MSN zo ja dan zal je geinfecteerd zijn met een worm.??
 • [quote:6a30b3191d="remco p"]ik heb pas format + nieuwe instal gedaan. Maar heb ik niet teveel anti programma's erop of is dat juist goed. Ook msn doet het niet.

  greetzz,

  remco[/quote:6a30b3191d]


  Vanwege dat probleem? En nog steeds ondervind je hetzelfde probleem? Of is het probleem na die nieuwe install ontstaan?
 • ja, ik heb destijds nieuw werkgeheugen in mijn pc geplaatst en daarna heb ik problemen gehad, dat hij bijvoorbeeld om de zoveel tijd niet meer fatsoendelijk opstartte enzo en nu kom ik op mijn pc niet meer op hotmail inbox en msn doet het ook niet

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.