Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

te rigoreuze popup-blokkering in IE6

Is er een manier om dit binnen de html-code af te vangen ? Ik zit namelijk met eenzelfde probleem (automatisch gegenereerde lokale html-pagina met een flash-object) waarbij IE constant blijft klagen. De pop-up blokkering uitschakelen is geen optie, omdat ik dit programma ook bij andere mensen moet kunnen starten zonder hun IE-instellingen aan te moeten passen ...

Anoniem
JaFO
5 antwoorden
 • Microsoft heeft zijn IE-beveiliging tegen popups nog spastischer gemaakt!

  Nu kan ik mijn [u:26897040e6]eigen gemaakte[/u:26897040e6] html-bestanden op mijn [u:26897040e6]eigen computer[/u:26897040e6] (met flash-elementen) niet meer openen zonder die vermaledijde blokkering en het klikken door allerlei vensters voordat ik de pagina in beeld krijg.

  Er is wel een mogelijkheid om de popup-blokkering in te stellen door bepaalde websites vrij te stellen, maar je kan niet een stationsmap op je eigen pc opgeven, want dat is geen internet-adres (met http of www).

  Weet iemand een manier om de blokkering in proporties te brengen?
 • Indien je gebruik maakt van een firewall die pops blokkeerd, zoals Norton Internet Security, en daar bovenop nog gebruik maakt van pops block in IE mag het vergeten. Schakel hem in IE uit.
  Pops block in IE is een vergiftigt geschenk, net zoals de Firewall in Xp.
 • Wat betreft de firewall: ik heb alleen die van windows xp aan staan, met enkele uitzonderingen omdat ik in een netwerkje zit. Geen norton, zonealarm of andere extra's.
  Kan ik dan de pop-upblokkering in IE toch nog uitschakelen?
 • Mag je rustig doen. Ik heb die bij mij steeds af, wegens teveel problemen ermee. Het werkt ook niet perfekt samen met de firewall van Windows Xp, alhoewel het zou moeten. Compatibliteit is nog steeds een heet hangijzer bij produkten van Microsoft.
 • oké! bedankt voor de snelle en duidelijke reactie.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.