Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

problemen met muziek/films HELP ME!

Anoniem
Tigeros
4 antwoorden
 • ik heb problemen als ik muziek film enz. wil afspelen op internet.. bijvoorbeeld kan ik op www.nederland.fm geen muziek luisteren omdat hij een kruis geeft…. hij geeft overal een kruis als ik een internetpagina open krijg ik alle foto's met kruis. hierlangs de smilies: staat bij de helft ook een kruis in. Ik denk dat dit aan internetinstellingen ligt… ook kan ik filpjes niet kijke en bestanden downloaden.. sommige dingen kan ik maar andere niet… bijvoorbeeld als ik een bestand wil downloaden staat er soms je huidige beveiligingsinstellingen laten dit nie toe.. ik heb bij internet explorer ingesteld alle beveiliging op laag/zeer laag (zo laag mogelijk).. kan iemand me vertellen hoe dat komt.. ik gebruik windows xp met service pack 1 (dell sommige zeggen dat daar iets mis mee is) en microsoft internet explorer 4.0… ik heb dit nog niet zo lang, eerst had ik nergens last van maar opeens.. of zou het kunnen liggen aan de host computer omdat ik lan verbinding heb?

  alvast bedankt ;)
 • Deze site maakt gebruik van een mediaplayer plugin. Je zou mediaplayer eens opnieuw kunnen installeren of updaten. Internet explorer zou ik trouwens ook updaten. Hoewel ik me afvraag me af of 4.0 wel klopt. Met service pack 2 kom je ook al een heel eind. Daarna kun je verder updaten met autopatcher.

  http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/download/AllDownloads.aspx?displang=en
  http://www.microsoft.com/windows/ie/ie6/downloads/default.mspx
  http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=049C9DBE-3B8E-4F30-8245-9E368D3CDB5A&displaylang=en
  http://www.autopatcher.com/
 • oke bedankt, ik ben het nu aant het proberen ik heb service pak 2 al ;)… bleek ik net te zien:P… ik ben die autoupdater bij bitcomet aant downloaden is dat goed? verder probeer ik alle links te downloaden en instaleren
 • ik snap dat met die internet explorer niet.. moet ik gewoon internet explorer 6 service pack 1 downlaoden? terwlijl ik 2 heb??

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.