Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Panda Platinum Internet Security 2007

Anoniem
Jdebont
7 antwoorden
 • Wie heeft er ervaring met deze software?
  Importeert hij ook de adressen uit Outlook Express.
  Blokkeert hij ook advertenties op de websites?
  Ik heb met Norton gewerkt maar in de versie van 2007 zit geen Spamfilter meer in erg jammer.
  Gaarne advies over de aanschaf.
  Alvast dank
 • Ik gebruik Panda al ongeveer drie jaar. Het is software van een goede kwaliteit en heeft mij eigenlijk nog nooit teleur gesteld. Het spamfilter werkt goed, en ook aan de firewall en virusscanner valt weinig te klagen. U moet het programma een keer goed afstellen, en u heeft er geen omkijken meer naar. Ik raad u wel een om het programma een keer te proberen. Op de website van Panda Software kunt u een gratis (Nederlandstalige) proefversie downloaden. Hier voor kunt u ook naar de Engelse website is deze ook te vinden, als de 2007 versie nog niet op de NL website staat.

  Veel succes ermee,
 • Hallo Joost,
  Nog een paar vragen hierover importeert hij ook de emailadressen uit OUtlook Express en blokkert hij ook advertenties en popups op websites?
  Ik heb al een proefprogramma gedownload maar daar lukte het niet in dacht ik misschien omdat het een demo was.
  Alvast bedankt.
 • [b:484652012b]Advertenties & Pop-ups[/b:484652012b]

  Hij blokeert, volgens mij, geen advertenties en pop-ups. Hiervoor kunt u een pop-up blocker gebruiken zoals de Windows Live Toolbar of de Google Toolbar. Advertenties kunt u blokeren door de verwijzingen naar advertentiewebsites te verwijzen naar u localhost. U kunt dit doen in het zogenaamde [i:484652012b]Hosts[/i:484652012b] bestand. Het is nogal een flinke klus om dat te doen, en daarom heeft een groep enthousiastelingen al een kant en klaar host bestand gemaakt (zie de link).

  [b:484652012b]Outlook Express[/b:484652012b]

  U kunt bij de algemene instellingen (bovenin het hoofdvenster) een Outlook of Outlook Express profiel selecteren, dan houdt het spamfilter rekening met de adressen die in het adresboek van dat profiel staan.

  Wilt dat de pop-upblocker en de reclame filters worden gedaan door het beveiligingsprogramma zelf, dan moet u opzoek gaan naar een ander pakket, zoals McAfee of Norton.

  Veel succes met het maken van uw keuze,

 • Hallo Joost,

  Nog even een vraag waar plaatst Panda de Spammailtjes kun je die ergens zien staan?
  Bedankt
 • De spammailtjes worden niet zomaar weggedaan, alleen wordt er in de berichtkop [SPAM] toegevoegd. Mocht dit niet goed aangegeven zijn, of glipt er toch een spambericht tussendoor, dan kunt u onderaan de mail op de link klikken om de mail te herclasseren.

  Veel succes ermee!

  Mvg,
 • Hallo,
  Ik heb nog steeds een probleem n.l. ik kan als ik een mail binnen krijg en het is voor mij Spam het niet als Spam klasseren met de knop bovenin in de menubalk.
  Hiermee zou het mailtje naar de Spamfolder verplaats worden maar dit werkt bij mij niet.
  Weet je hier antwoord op?
  Bedankt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.