Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

vraagje over hitman pro

Anoniem
teigetje62
7 antwoorden
 • Ik heb meermalen gelezen over de goede eigenschappen van Hitman Pro. Ik begrijp uit de beschrijving dat het een schil is die 5 externe programma's aanstuurt: Ad-Aware, Spybot Search and Destroy, Spyware Blaster, Webroot SpySweeper en McAfee Stinger. De eerste 3 programma's staan al op mijn pc geïnstalleerd, maar Webroot SpySweeper en McAfee Stinger heb ik niet.

  Ik ben wel geïnteresseerd om Hitman Pro te gaan gebruiken, maar heb hier een vraag over: moet ik, om Hitman Pro te laten functioneren ook de laatste 2 programma's op mijn pc installeren of hoeft dit niet?

  Alvast bedankt voor een reactie.
 • HitmanPro downloadt en installeert die programma's vanzelf.
 • Elders ontdekte ik net een topic over Hitman Pro wat wel voldoende antwoord geeft op mijn vraagje. In geval ik anderen hiermee een dienst kan bewijzen: het onderwerp is "hitman pro", de datum is 24 sept 2006 en het staat op pagina 5 (zover had ik eerst nog niet gebladerd).
 • Bedankt voor de onbetwistbare duidelijkheid, Gerben. Ik had al op diverse websites gekeken, maar nergens werd het duidelijk gesteld. Nu is het volstrekt helder wat mij betreft.
 • Mijn advies is om HP maar te laten en zelf je keuze te maken uit goede freewareprogrammas.

  HP zet een oncontroleerbaar en regelmatig zelfs destructief geheel op je systeem. Het draait in no-time een hele rits programmas achter elkaar op je systeem af waardoor niet zelden ongecontroleerde verwijderingen plaatsvinden.

  Het is niet voor niets dat diverse fora geen Hijacklogs meer accepteren als blijkt dat je HP op je systeem hebt staan. Er valt van de logs dan vaak geen koek meer te maken

  Bovendien verandert de maker van HP de samenstelling van componenten vaak, waardoor je niet automatisch meer weet hoe en wat.
 • Ik vond nog wel een leuke tip op onderstaande link inzake HMP
  HMP(no)
 • Deze vraag levert me meer op dan ik had kunnen denken! Super!

  Toen Hitman Pro op de proppen kwam had ik al mijn reserves, maar dat was nergens echt op gebaseerd. N.a.v. een artikel in de laatste Computer!Totaal (workshop spyware verwijderen - dit wordt mbv Hitman Pro gedaan) wou ik er toch het fijne van weten.
  De eerdere topic (die ik dus vond in dit forum) bevestigde mij al in mijn terughoudendheid. En met deze nieuwe informatie (bedankt voor de link!) is het over en uit wat mij betreft.

  Ik ga gewoon door op de weg die ik al bewandelde. Met freeware als CrapCleaner, Ad-Aware, Spybot, SpywareBlaster en RegSeeker. En natuurlijk een goede virusscanner en een firewall. Verder houd ik goede gratis software in de gaten op dit gebied.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.