Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Deleten directory CA Antivirus en Systeemherstel werkt niet

Anoniem
wielag
4 antwoorden
 • Omdat de melding "Windows Visual C++ Runtime Error" en dan binnen het kader 'Runtime error C:\Programfiles\CA\Personal Firewall\antivirus\capfsem.exe' This application has requested the runtime to terminate in an unusual way' de hele dag door op mijn PC verschijnt besloot ik dat antivirusprogramma (trialversie) te deleten (keurig met configuratiescherm/software). Maar dat werkte niet. Toen handmatig het e.e.a. vewijderd. Lang niet alles kon worden gedelete. Er is geen uninstall-functie bij.
  Ten einde raad maar besloten met systeemherstel terug te gaan naar voor de installatie van CA Antivirus. En nu komt het: ook dat werkt helaas niet. Groot probleem dus. Zelfs niet een maand terug. Telkens wordt verwezen naar een fout in CA en krijg ik de mededeling dat systeemherstel niet is uitgevoerd. Alle systeemhersteldata staan keurig in het schema maar als er hersteld moet worden: "lauw loenen".

  Inmiddels wel iets verder gekomen doordat ik een startupmanager heb gebruikt en heel wat rommel weg heb kunnen gooien. Ook met CClean nog het e.e.a. gereinigd. Met angst en beven de PC opgestart en wel ja hij/zij doet het nog.

  Blijft staan dat ik de directories waar CA Antivirus met toebehoren staat niet kan deleten. Op geen enkele manier. Wie weet daar nu nog een oplossing voor? En natuurlijk dat systeemherstel het niet doet.

  Met dank en groet,

  Willemijn

  Sorry dit bericht staat ook in Forum OS Windows. Kan daar weg!
 • wat ik je al eerder zei: download: Hijackthis , en plaats de log hier :)

  http://www.majorgeeks.com/download3155.html
 • Ik heb hyackthis (zo iets) gedownload en gedraaid. Ingewikkeld. Weet niet precies waar ik mee bezig ben. Weet ook niet wat ik er mee moet doen eigenlijk. Nu staat dit bericht toch bij het goede forum hoop ik?

  De hele dag ben ik al in de weer met de computer. Een beetje iebelig word ik er van. De foutmeldingmelding is inmiddels 'kaltgestelt' geloof ik. Laatste 2 uur (na cclean en startupmanager gedraaid te hebben) niet meer gezien. Wat blijft is nog steeds mijn grote wens om die directory te deleten en systeemherstel weer te kunnen laten draaien. Ik houd de moed er nog even in.

  Dank voor het meedenken in ieder geval.

  Willemijn
 • ik begrijp dat je er moedeloos van wordt….maar doe gewoon hijackthis….hoofdscherm….Do a system scan and save log file……kladblok opent….selecteer dat en plak de inhoud hier…kunnen anderen ook meedenken wat er eventueel mis is :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.