Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Hitman Pro

Anoniem
Baltor
7 antwoorden
 • Hee hallo,

  Regelmatig lees ik of hoor ik dat Hitman Pro niet zo'n beste keus is om te gebruiiken voor opschonen. (heeft volgens mij te maken met rechten en credit geven aan de originele makers van de software).
  Een ander negatief iets wat naar voren komt is dat je zelf niet de onderdelen kunt instellen.


  Nu is mijn vraag: is het verstandiger om de in Hitman Pro gebruikte programma's los te gebruiken of kan Hitman Pro geen kwaad.

  Voordat mensen gaan zeggen dat je beter Firefox kunt gaan gebruiken of bepaalde websites moet gaan mijden, wil ik alleen kijken wat de beste (betere) optie is.

  Alvast dank voot het meedenken.
 • Inderdaad, ik lees er ook soms wat negatiefs over. Ik moet zeggen, ik gebruik het regelmatig en heb er nog nooit problemen mee gehad.
 • Lees dit eens: http://www.vragenforum.nl/bv2.php?article=30
 • Gezien de negatieve berichten heb ik HitmanPro er een tijdlang uit gegooid. O.a. wegens Spydoctor of zoiets. Ik zie die nu niet meer terugkomen, en ik heb Hitman weer in de gratie aangenomen.
 • [quote:37a8797df0="pimvandenderen"]Lees dit eens: http://www.vragenforum.nl/bv2.php?article=30[/quote:37a8797df0]

  Juist, vanwege dit soort berichten stel ik mijn vraag.
 • maar wat ga je nu doen?
 • Voor elk programma zijn er positieve en negatieve reacties te vinden op het net. De ene iets ernstiger dan de andere. Zoals ik al zei, ik heb Hitman Pro al velen malen gebruikt, en raad het mensen vaak aan om zijn eenvoud. Ook van die mensen heb ik nog nooit klachten gehad. Enige nadeel vind ik wel dat niet elke virusscanner herkend wordt, en dat zodoende NOD32 geinstalleerd wordt naast een vaak al geinstalleerd scanner.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.