Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Smitfraud-C in registersleutel?

Anoniem
None
21 antwoorden
 • Je vroeg toch om een fix of word ik nu gek?
 • Nee ik vroeg of iemand wist wat ik moest doen

  Ik bedoel het overigens niet onaardig hoor, zeker niet, we begrijpen elkaar misschien verkeerd?
 • Die link had je als advies kunnen opvolgen (niet verplicht) en onderaan de fix te downloaden (ook niet verplicht)…tis maar net hoe je interpreteerd.
 • Ja ok die had ik kunnen gebruiken, maar ik was dus niet besmet met Smitfraud, dus was het dan nog een goed idee geweest?

  En nogmaals, dat je wilt helpen stel ik op prijs en dat ik lange tenen had heb ik ook al vermeldt.
 • Ja ok, dat je niet besmet was mag dan wel waar zijn, maar die sleutel daar bovenin staat er niet voor niets…en die hoort er totaal niet in thuis. Ik zeg niet nu, maar je zou er later problemen mee kunnen krijgen en geloof me, niet alle malware progs halen vervelende trojans boven water…hoe goed je je pc ook beveiligd. Kwaadwillenden staan ook niet stil en zij worden ook steeds ingenieuzer.
 • Ik heb even een vraagje. Ik had problemen met mijn router en heb dat met de hulp van een Winsockxp fix kunnen oplossen. Maar ik heb toen een paar minuten met alleen Nod32 aan op het internet gezeten.

  Was daarom daarna het systeem gaan scannen met Nod32, Adaware, AVG, en nu met Spybot, Search en Destroy en alleen die vind 3 dingen waaronder Smitfraud-C, die in een registersleutel zou zitten, hierbij screenshot toegevoegd:

  [img:8341ed4c22]http://i9.tinypic.com/2v16sg5.jpg[/img:8341ed4c22]

  Zou iemand mij willen helpen?
 • Dit is wat je zoekt. Suc6 :)

  Met google had je hier ook achter gekomen.
 • Ik vind het heel fijn dat je reageert en ik had ook al zelf gezocht. Maar ik had die winsockxp fix gedaan en dorst daarom dus niet iets aan het register te wijzigen. Had 3 dagen geen internet achter mijn router.

  Ik bedoel hiermee en misschien ben ik ook wel niet duidelijk, terwijl ik het wel wil zijn overigens, moet ik die fix nu wel of niet doen, snap je wat ik bedoel?
 • Dit topic mag wat mij betreft dicht, ik heb mijn vraag net elders op het internet gesteld. Wilde hier niemand lastig vallen en zoeken wil ik ook wel. Overigens ik weet niet eens of ik daadwerkelijk besmet ben, vandaar dus.

  Voel me een beetje op mijn tenen getrapt, zal wel aan mij liggen. Sorry :oops:
 • Excuus nogmaals hoe ik in mijn topic heb gereageerd, maar je kunt toch niet zomaar een fix draaien als je denkt, dat je besmet bent met? Of doen jullie dat wel?

  En ik was echt een beetje boos. Ik had al gezocht en gezocht en ik ga toch niet zomaar een Smitfraud fix gebruiken?
  Iig ik had dus geen besmetting en het is op een andere manier opgelost, ik heb een reg.fix gekregen.

  Ik vond mijn vraag een normale vraag en ik voelde me hier echt weggejaagd.
  En ik hou niet van flamen laat dat ook duidelijk zijn, ik dacht dat mijn post netjes was en ik had ook nog een screenshot toegevoegd.
  Wat had ik meer kunnen doen? We kunnen uiteraard alles zoeken, maar dan kan dit forum wel opgeheven worden lijkt mij toch?
  Moest ik nog even kwijt. Nogmaals sorry voor de overlast!
 • Ik vindt [b:bd110deee2]XoftSpySE[/b:bd110deee2] niet eens zo'n goed antwoord op jouw vraag, naar mijn mening is dat zelfs een beetje een dubieus programma(false positives en zo)

  Maar laat je het plezier op fora als deze niet door het antwoord van één persoon bederven ;)
 • Thanks Smeenk (k)
 • Wordt blijkbaar niet gewaardeerd als anderen voor je zoeken. Ik dwing niemand om mijn bevindingen op te volgen, het is slechts een advies. En ik wilde ook alleen maar benadrukken dat mensen eens meer moeten leren google te gebruiken. Ook hier is de beslissing enkel en alleen aan de persoon zelf. De links die ik geef zijn uiteraard gewoon vrijblijvend en slechts een hulpmiddel. Als het door anderen verkeerd geïnterpreteerd wordt is dat niet mijn probleem, echt helemaal niets beledigend…dat is absoluut niet mijn bedoeling. Ik ben het ook absoluut eens met Smeenk dat je een gegeven advies ook niet van 1 persoon moeten laten afhangen alleen geeft het me bij dit draadje het gevoel dat ik weer de boze boeman speel, en daar ben ik absoluut niet van gediend.
  Het probleem is opgelost blijkbaar en daar kan ik alleen maar tevreden over zijn voor je, no hard feelings. Zo blijkt maar weer dat de weg naar Rome vele wegen kent. Net als ik zweren anderen weer met google en inderdaad zoek ik daar eerst altijd voordat ik mijn probleem op tafel gooi aan een forum als deze, je zult me hier dan ook niet zo vaak zien als ik een probleem voor mezelf heb, alleen als ik echt vast zit en er elders niet uit kom, maar uiteraard leer ik veel hier.

  Gegroet.
 • Beste rsweres,

  Natuurlijk is het fijn als je voor anderen wilt zoeken. En ik bedoel niet dat je de boze boeman bent, natuurlijk niet! Lees me graag goed aub. En ik google ook hoor rsweres, maar jouw oplossing die je in mijn topic postte klopte niet.

  Dat geeft verder niets hoor, maar nou ja en ik post ook hier niet zoveel hoor lijkt mij, 71 postings sinds 2005? :roll:
  Overigens in mijn geval geef je een link met smitfraudfix! Misschien moet je daar toch wat mee uitkijken.

  *zucht maar even*
 • Ik heb een fix gehad, ik zal het even kwoten van een ander forum:

  [quote:f342646ac5="Miekiemoes"]Open kladblok en kopieer en plak volgende aanwezig in het citaatvenster erin:
  (vergeet REGEDIT4 niet te kopieren en plakken!)

  Quote:
  REGEDIT4

  [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main\FeatureControl\FEATURE_LOCALMACHINE_LOCKDOWN]
  "iexplore.exe"=dword:00000001

  [HKEY_USERS\S-1-5-21-448539723-492894223-839522115-1003\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main\FeatureControl\FEATURE_LOCALMACHINE_LOCKDOWN]
  "iexplore.exe"=dword:00000001

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\wscsvc]
  "Start"=dword:00000002

  [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Safety Alerter 2006]


  Sla dit op als fix.reg kies voor opslaan als *alle bestanden en plaats het op je bureaublad.
  Zo moet die regfix er nadien uitzien:
  Dubbelklik erop.
  Bij de vraag of je het wilt toevoegen aan het register, klik je op ja/ok.

  Zorg er asjeblief voor dat geen enkele van je andere scanners deze registerfix gaat blokkeren en terug plaatsen zoals het voorheen was, want ik denk dat dit hier de oorzaak is.[/quote:f342646ac5]
 • Heel goed, dat heeft blijkbaar ook gewerkt. Er is dan op dat gebied verder niets aan hand alleen het feit hoe je met adviezen omgaat, en nogmaals ik bedoel er echt niks kwaads mee afzo maar ik raakte er gewoon wat geïrriteerd door, en ik ga dus echt niet iemand opzadelen met kwaadwillende adviezen, daar hebben we allemaal niets aan zowel jij als ik niet. Jeez man, het wordt tijd dat C!T een babbelbox begint :lol:
 • [quote:e45d463e2f="rsweres"]Jeez man, het wordt tijd dat C!T een babbelbox begint :lol:[/quote:e45d463e2f]

  Ik is vrouw :wink:
 • Ok, dat wist ik ook niet…nog meer verrassingen?
 • Zou het niet weten. :wink:
 • Hehehehe, ok ik ga es naar me nest…tis eigenlijk al best laat adios :P

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.