Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Sygate firewall

Anoniem
gerben
3 antwoorden
  • Ik lees overal over het feit dat symantec is gestopt met de uitgifte van Sygate firewall. Vraag: Wie vaart er nu wel bij de client die nog steeds gebruik maakt van het applikaat of hun daar van Symantec? maw, kan men nog vertrouwen op deze firewall?
  • Ik meen dat de sygate firewall is opgenomen in norton internet security. Maar de sygate firewall blijft natuurlijk wel gewoon werken. Het enige is dat er geen support meer is, en dat eventuele ontdekte kwetsbaarheden niet meer gerepareerd worden. Als je daar bang voor bent, kun je ook overschakelen naar een andere. Er zijn diverse goede freeware firewalls verkrijgbaar. Bijvoorbeeld kerio, comodo, zonealarm, etc.
  • Nu ik weer die pimpmeuk van Norton Personal Firewall zie waarin een nihiliteit aan parameters beschikbaar zijn die bij dragen aan een volledige controlle over het verkeer wier bezig is ben ik aan het afwegen wat de best gelegen firewall gaat betekenen.

    Als ik de gui-interface zie van Sygate en daarbij de functionaliteit is het denk ik wel de oplossing en legt het hier een goede indruk neer.

    Commodo heb ik geprobeert en ben enthousiast over de vele instellingen wat in die firewall kan, zo een instellingsgemak zoek ik weer..Maar goed, Ik blijf me orienteren op mogelijke vervangers…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.