Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Groter probleem :(

Anoniem
jolo
5 antwoorden
 • Heb nu een groter probleem!

  Gister tijdens msn een keiharde vastloper zelfs me muis bewoog niet meer, tijdens gewoon normaal msn gebruik. Had daarvoor wel een snijplotter geinstalleerd en had al 1x eerder zo een rare vastloper gehad na het repareren samen wilde het gaan posten maar heb nu een groter probleem.

  hij start niet meer op zelfs niet mijn bios, krijg ook niks te zien op mijn monitor? kabels gecheckd, bat gereset, hd's los gekoppeld, videokaart vervangen.

  Meteen als ik hem aanzet gaat mijn HD schijf ledje branden en gaat na een tijdje weer uit?

  Wat kan ik doen?

  Dacht eerst misschien mijn videokaart kapot wel heel raar dacht ik want gister deed die het gewoon.

  en nu niet eens meer mijn bios. Denk dat mijn moederbord kapot is maar hoop het niet, heb geen geld momenteel en geen mogelijke midellen om dit te gaan testen. b.v. een andere chip of moederbord.

  hoor snel van jullie als jullie oplossingen hebben.
  vriendelijke groeten
  Dylan Wempe
 • En wat moeten wij dan als je al aangeeft geen tijd te hebben om dingen te gaan uittesten?
  Want dat wordt het: essentiële onderdelen in ander systeem zetten en uitsluiten of ze kapot zijn. Geldt bijv. voor CPU, geheugen.
 • [quote:073e4c1bea="dwempe1"]hij start niet meer op zelfs niet mijn bios, krijg ook niks te zien op mijn monitor? (..) Denk dat mijn moederbord kapot is maar hoop het niet, heb geen geld momenteel en geen tijd omdat te gaan testen. [/quote:073e4c1bea] Niet alle computer problemen zijn in 1 handomdraai op te lossen. Je zou om mee te beginnen dit probleem proberen te analyseren via deze Guide to Computer Troubleshooting and Repair - PC Troubleshooting Manual.
 • Eén keer posten is wel genoeg.
 • Troubleshooting gedaan.
  Maar krijg niet eens mijn beeld te zien. Andere Videokaart erin werkte ook niet. Nu vraag ik me af of me moederbord misschien gewoon stuk is of mijn processor maar weet niet hoe ik hier achter kan komen.

  Vriendelijke groeten
  Dylan

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.