Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Mail als spam bij geadresseerde..

Anoniem
rolfb
5 antwoorden
 • Gebeurt dit ook bij individuele mails of enkel als je mailt naar grote groepen ? Want bij groepsverzendingen durven de spamfilters van de providers - enkel en alleen op basis van het aantal bestemmelingen - een mail al eens als spam beschouwen. Opsplitsen in kleinere groepen is dan de boodschap.
 • [quote:3e5238b401="KAPE"]Gebeurt dit ook bij individuele mails of enkel als je mailt naar grote groepen ? Want bij groepsverzendingen durven de spamfilters van de providers - enkel en alleen op basis van het aantal bestemmelingen - een mail al eens als spam beschouwen. Opsplitsen in kleinere groepen is dan de boodschap.[/quote:3e5238b401]

  Het gebeurt ook bij individuele mails. Tot nu toe heb ik nog niet naar grote groepen gemaild.

  Het kan ook niet liggen aan de opmaak van mn mail, want die is gewoon simpel. Geen rare lettertypes, plaatjes, enz.

  Vreemd..
 • Als ik een e-mail verstuur, wordt ie bij de geadresseerde 9 van de 10 keer gemarkeerd als spam. Erg vervelend dus.

  Ik kan wel per persoon vragen of ze mijn emailadres aan de 'safelist' willen toevoegen, maar dat is erg onhandig. Zeker als je iemand voor het eerst mailt of bij grote groepen.

  Weet iemand wat ik hieraan kan doen?
 • Gebruik je misschien een Hotmail adres oid? Die adressen willen nog wel eens door een spamfilter op gepikt worden. Over het algemeen zouden adressen van gewone providers geen probleem op moeten leveren.
 • [quote:be3a66563f="human printer"]Gebruik je misschien een Hotmail adres oid? Die adressen willen nog wel eens door een spamfilter op gepikt worden. Over het algemeen zouden adressen van gewone providers geen probleem op moeten leveren.[/quote:be3a66563f]

  Nee het is een e-mailadres dat ik heb via webhoster Lientje.com.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.