Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Is 'Casema Internet Security Pack' aan te raden?

Anoniem
PS
3 antwoorden
 • Internetprovider Casema heeft nu eigen beveiligingssoftware. Het heet Casema Internet Security Pack. Het kost bijna vier euro per maand en het is misschien alleen voor abonnees van Casema. Het voordeel lijkt me hiervan dat je als Casema-abonnee maar met één helpdesk te maken hebt.

  1. Wie heeft ervaring met deze beveiligingssoftware?
  2. Hoe goed werkt deze beveiliging?
  3. Hoe gebruiksvriendelijk is het?
  4. Hoe is de kwaliteit van de telefonische helpdesk voor deze beveiligingssoftware?
  5. Welke beveiligingssoftware gebruikt Casema hiervoor? Of maken ze deze dienst helemaal zelf?

  Toelichting op deze software
  http://www.casema.nl/portal/page/portal/pagina/thuis/internet/aanvullendediensten/internetsecuritypack
 • Ik vermoedt dat het een bestaand pakket is wat ze onder de naam Casema uitbrengen, ik kan alleen niet vinden welk pakket het betreft.

  Persoonlijk vindt ik 4 euro per maand niet echt een koopje. Je kan je computer ook wel goedkoper beveiligen, zelfs gratis zijn al heel aardige beveiligingsproducten te krijgen.

  Ik zou het niet nemen, aangezien in de faq van het beveiligingspakket staat dat je gewoon met de casema-helpdesk moet bellen (dus tegen betaling en geen gespecialiseerde medewerkers) en bovendien is de software nog steeds niet geschikt voor Vista.
 • [quote:ea7cf74638="PS"]Ik vermoedt dat het een bestaand pakket is wat ze onder de naam Casema uitbrengen, ik kan alleen niet vinden welk pakket het betreft.

  Persoonlijk vindt ik 4 euro per maand niet echt een koopje. Je kan je computer ook wel goedkoper beveiligen, zelfs gratis zijn al heel aardige beveiligingsproducten te krijgen.

  Ik zou het niet nemen, aangezien in de faq van het beveiligingspakket staat dat je gewoon met de casema-helpdesk moet bellen (dus tegen betaling en geen gespecialiseerde medewerkers) en bovendien is de software nog steeds niet geschikt voor Vista.[/quote:ea7cf74638]Ik vermoed ook dat ze bestaande beveiligingssoftware gebruiken. Ik denk dat je bij gratis beveiligingssoftware geen helpdesk hebt. En die kan ik niet mssen. Ik weet niet of Casema gespecialiseerde medewerkers heeft voor virusproblemen. En is het niet zo dat je voor een helpdesk ook moet betalen bij betaalde beveiligingssoftware?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.