Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Nod32 handmatig updaten

Anoniem
sdk
3 antwoorden
  • Ik wordt soms een beetje moe van die fanatieke nod32 updates die ook nog eens met zon popup komen. Niet handig tijdens het gamen of opstarten van je pc.

    Heb het eens geprobeerd maar wilde niet echt, moest ik alleen maar meer klikken (wil je het blabla echt niet downloaden???).

    Weet iemand hoe ik gewoon handmatig download of max 1 keer per dag?
  • In het NOD32 control center vind je onder 'NOD32 systeem gereedschappen' het onderdeel 'taakplanner'. Daar kan je rechtsklikken op de taak 'regelmatige automatische update' en vervolgens kiezen voor 'veranderen'. Als je dan even op 'volgende' drukt kan je aangeven om de hoeveel uur hij de taak moet uitvoeren (als je kiest voor 'herhaaldelijk'), of dat het dagelijks of wekelijks moet, enz.
  • [quote:8431a217a6="Capone"]In het NOD32 control center vind je onder 'NOD32 systeem gereedschappen' het onderdeel 'taakplanner'. Daar kan je rechtsklikken op de taak 'regelmatige automatische update' en vervolgens kiezen voor 'veranderen'. Als je dan even op 'volgende' drukt kan je aangeven om de hoeveel uur hij de taak moet uitvoeren (als je kiest voor 'herhaaldelijk'), of dat het dagelijks of wekelijks moet, enz.[/quote:8431a217a6]
    Ja daar ging het mis mee:s.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.