Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Websites

Anoniem
human printer
6 antwoorden
 • Hallo

  Telkens als ik bepaalde websites wil openen, als gmail, hotmail,… Kom ik op de inlogpagina. Een maal da tik inlog mislukt het. Bij gmail log ik in, en het is precies alsof heij automatisch refresht. Bij hotmail geeft hij eerst aan: fout wachtwoord en daarna probee rik nog is en refresht hij precies weer, zodat ik terug in het begin kom (het inlogscherm dus). Weet iemand hoe dit komt? En wat zijn de mogelijke oplossingen? Ik gebruik MC afee.

  Alvast bedankt
  Rikkeflik
 • Welke browser gebruik je?

  Heb je al eens geprobeerd om de browser in veilige modus (niet te verwarren met de veilige modus van Windows) te starten. Alle plugins worden dan uitgeschakeld. Dit kan met zowel IE 7 als firefox.
 • Juist getest, het mislukt. (met mozzila firefox en ie)
 • Heb je al getest op de aanwezigheid van virussen / spyware?
 • nu is hij helmaal…. :(

  Als ik em laat scannen, blokkeert hij op een bepaald punt en als ik zeg blokkeren, dan bedoel ik helemaal. Hij is echt wel erg. Niks helpt dan nog, buiten de electriciteit uitzetten. Het echerm begint eerst te schudden en uit streepjes te bestaan. Dan opent hij precies nog is, maar voor dat is geopend blokkert hij volledig. Alles is wazig en bijna niet te lezen.

  Nog iets is ook dathet scherm na een tijd gewoon zwart wordt en je de pc dus opnieum opgestart moet worden (met d eelectricitiet, aangeizen je neits ziet). Ik laat hem nu scannen zonde rinternetconnectie, zien of dat he tnu lukt. Please help me, het is niet eens mijn pc!!!!!!
 • nee, nu mislukt het zelfs nog. Een neiuwe virusscanner, want de deze was niet meer up to date? ofzo. Help

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.