Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Msn Hacker, Oplossing?

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Hallo forumleden ,

  ik ben er vandaag achter gekomen dat mijn EMAIL is gehackt.
  Paar maanden terug kon ik er al niet op online komen maar ik vermoedde niks en maakte gewoon een nieuwe e-mail aan.

  Nou kreeg ik net een telefoontje dat er iemand is online gekomen daarop en aan alle 'meisjes' vroeg om de webcams aan te doen, hij begon zelfs een gesprek met eentje van dat die een hacker is en als ze door blijft praten haar ook zou hacken.Nou ging ze door.. en kwam die hacker met haar naam+achternaam,maar dat meisje dacht dat het gewoon een bekende is die zit te auwehoeren.. de hacker waarschuwde weer en het meisje ging door.. toen gaf de hacker alle gegevens van het meisje door (huisadres,nummer enz.)

  Ik schrok wel behoorlijk want wie weet wat die nog meer zegt tegen mijn contactpersonen in de lijst en ik had wat zeer belangrijke emails in die postvak.

  Geheime vraag is veranderd + wachtwoord. Kan er niks aan doen..
  Weet iemand hoe je dit terug kan krijgen?.. ook al is 'terug-hacken' illegaal , als iemand het weet .. mag die me PM'en want dit vind ik een beetje over de grens gaan.Als iemand de lolbroek wilt uithangen oke, een andere email aanmaken is geen probleem, maar zoals ik zei zitten er een paar belangrijke berichten in mijn postvak.

  groetjes,
 • Een advies: ga hier mee naar de politie.
 • [quote:6d4a0a7dc4="andre@home"]Een advies: ga hier mee naar de politie.[/quote:6d4a0a7dc4]

  en wat dan?.. met alle respect.. maar de politie doet er toch geen ene moer voor.Denk je dat ze de gestolen fietsen achterna zitten na een aangifte?..
  laat staan dat ze dat bij een 'gehackte-msn' doen.
 • denk jij dat iemand die jou niet kent….. van hier illegale zaken gaat doen met wat jouw account zou moeten zijn……..
  Met alle respect… maar ook hier zijn wel eens mensen die anders zijn dan ze zich voor doen…
 • [quote:b510031753="andre@home"]denk jij dat iemand die jou niet kent….. van hier illegale zaken gaat doen met wat jouw account zou moeten zijn……..
  Met alle respect… maar ook hier zijn wel eens mensen die anders zijn dan ze zich voor doen…[/quote:b510031753]

  ik begrijp je, moet ik het dus doorgeven aan de politie?..
  zo ja, wat moet ik allemaal doorgeven?..
  Email-adres waarschijnlijk maar verder??
 • jouw verhaal uitleggen, neem schermafdrukken mee met bewijs dat het jouw account is of zo.
  Vraag advies wat je het beste kunt doen, aangifte of?
  Lees hier verder
  http://www.planet.nl/planet/show/id=112030/contentid=670587/sc=0eb299
  [quote:6cb4a083e5]Hoe bestrijden?


  Als je denkt slachtoffer te zijn van identiteitsdiefstal, schroom dan niet om aangifte te doen bij de politie. Neem zo veel mogelijk bewijzen mee die het vermoeden kunnen staven. De politie heeft de bevoegdheden om diepgravend onderzoek te doen. Bovendien laat een aangifte aan eventueel klagende instanties zien, dat je serieus omgaat met hun klachten.

  Meld een vermoedelijke identiteitsfraude voor de zekerheid bij de relevante instanties, zoals banken of webwinkels. Ook zij kunnen een onderzoek instellen, eventueel samen met de politie.

  Sta nooit via e-mail of internet persoonlijke gegevens zoals inlogcodes, creditcardgegevens, geboortedata, e-mailadressen of andere persoonlijke informatie af. Neem bij twijfel persoonlijk contact op met de klantenservice van de betreffende organisatie om de authenticiteit van het bericht te controleren.

  Beveilig je pc maximaal tegen virussen, spyware en andere malafide programmatuur en mijd de achterbuurten van internet.
  [/quote:6cb4a083e5]
  nog meer info:
  http://www.planet.nl/planet/show/id=112030/contentid=564985/sc=b7aafe

  http://www.security.nl/article/16776/1

  je ziet er zijn altjd lacherige reactie, maar jij lacht niet la de politie omgekeerd bij jou voor de deur staat omdat iets gedaan zou hebben… wat in de praktijk een ander was. via IP nrs is dat later wel weer te bewijzen, maar voorlopig kijken ze eerst jou erop aan….
 • hey ja erg vervelend.
  ik zou inderdaad aangifte doen. tegenwoordig wordt er harder opgetreden op internet. je hebt ook een site van de aivd waar je hackers kunt aangeven(moet je even zoeken op google) probeer achter zijn ip te komen, geef ieder geval je oude (gehackte) email adres aan de aivd en probeel zo veel mogelijke andere info te geven. dan kunne zij misschien achter zijn ip komen (want zo dra hij met jou email gaat mailen kunnen ze achter zijn ip komen) en je zegt dat de politie er niets aan doet maar niet geschoten is altijd mis :wink: . en zelf achter de hacker aan gaan lijkt me niet zoon slim idee, het is duidelijk niet een of andere script kiddie die maar loopt te klooie. (kan je trouwens een beetje hacken???)

  suc6!!! PS. ik hoor graag wat je vedder gaat doen…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.