Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

HOSTS file vervangen??

Anoniem
Edouard
5 antwoorden
 • http://www.computertotaal.nl/web/Artikelpaginas/Tip-artikel/Wees-spy-en-malware-een-stap-voor.htm

  Op basis van dit artikel in Computer totaal ( Edmond Varwijk, 30/11/2007 ) heb ik mijn hosts file aangepast, letterlijk vlgs de instructies.

  Een lange lijst is nu toegevoegd aan de hosts file, langer dan bij Spybot Search & Destroy.

  Effect is nu dat het lang duurt voordat mijn homepage bij IE7 wordt gevonden en de gesponsorde links in jullie hoofdmenu worden niet meer getoond. Wordt dit nu ook gezien als spy en malware??

  Kan iemand a.u.b. hierop reageren???
 • @Edmond Varwijk

  Ondanks de toezegging bij de gegeven tip dat bij vragen je op het forum terecht kunt, komt er geen antwoord op mijn vraag.

  Ik heb de hosts file inmiddels weer terug gezet, want ik verlies snelheid en de helft van jullie homepage is niet meer te zien. Overigens een veeg teken.
 • [quote:cc95f294fb]
  Ondanks de toezegging bij de gegeven tip dat bij vragen je op het forum terecht kunt, komt er geen antwoord op mijn vraag.
  [/quote:cc95f294fb]

  Er zit nog geen 5 uur tussen je berichten. Mensen zijn ook druk in het weekend. :roll:

  [quote:cc95f294fb]
  Ik heb de hosts file inmiddels weer terug gezet, want ik verlies snelheid en de helft van jullie homepage is niet meer te zien. Overigens een veeg teken.
  [/quote:cc95f294fb]

  Wat is een veeg teken?

  Het spijt me dat ik het zeg maar ik vind je reactie ronduit associaal. Je geeft bijna geen informatie in je posts over wat je hebt gedaan, bijvoorbeeld om het probleem op te lossen. Dat je niet tot een oplossing komt prima, maar geef dan relevante informatie over je probleem.

  Pim
 • Bericht gepost om 11.23, jouw antwoord om 18.36 , zeven uur bij mijn weten, ik zag dat anderen na mij onmiddellijk antwoord kregen, in een aantal minuten, maar dat terzijde.

  Asociaal, waarom,? Ik geef aan dat een tip die ik altijd volg, tot gevolg heeft dat mijn computer langzamer wordt in het opzoeken van de eigen home page en dat jullie home page van Computertotaal nog maar half zichtbaar is door het wegvallen van gesponsorde links. Ik vroeg om een reactie en die had ik waarschijnlijk nooit gekregen als ik niet nog een keer gereageerd had.
  Het is inderdaad een veeg teken dat de gesponsorde links kennelijk in de foute pagina's staan van de site genoemd in de tip. Ook daarom vroeg ik om een verklaring. Ik zou geen foute links op mijn home page willen hebben.
  Wat ik gedaan heb staat ook in mijn posts, nl. alles weer terug zetten bij het uitblijven van advies.

  Ik weet dat we allemaal druk zijn, maar dan moet je gewoon niet inloggen toch, hoef je je nergens druk om te maken.

  Een prettig weekeinde en eigenlijk had ik meer een reactie van Edmond Varwijk verwacht, de auteur van de 'tip'
 • Dit forum draait op vrijwilligers. Niemand is verplicht om te antwoorden. Er kan best eens een dag overheen gaan, maar meestal krijg je wel respons. Maar jouw arrogante houding nodigt niet echt uit te helpen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.