Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

FunLove virus

Anoniem
spaarvarken
3 antwoorden
 • Hallo beste mensen,

  Ik zit met het volgende probleem. Ik heb een computer met het funlove virus erop. Daardoor komt nadat je het wachtwoord hebt ingevoerd hetzelfde inlogscherm direct weer terug. Je kan dus op geen enkele manier windows in ook niet in veilige modus en dergelijke. Ik heb een bestandje van symantec om het probleem op te lossen, maar het is onmogelijk gebleken dit bestandje op die computer te draaien. Er zit een ntfs hardeschijf in waar ik in dos niet meer op kom. Er zijn wel tools voor ntfs in dos, (ik heb ze volgens mij nu bijna allemaal geprobeerd) maar daar kan je helemaal niks mee. Of je kan je hardeschijf in, maar dan kan je dat bestandje niet draaien want het is een soort tool die wel ntfs leest maar geen fat (en je hebt het bestandje op je FAT diskette staan en btw, je kan alleen kijken naar je bestanden, niks draaien aanpassen of wissen) en in dos zelf kan je alleen maar floppyen, terwijl je juist je floppie wil runnen op je hardeschijf.

  Ik kan mij niet voorstellen dat er niks is om in dos gewoon je ntfs schijven op te kunnen en de floppydisk zodat ik dat bestandje kan draaien maar na 3 uur zoeken post ik toch even om te kijken of er iemand is die dit weet.

  Alvast bedankt!
 • Je kunt Windows wel benaderen door op een andere PC een bootcd te maken met bijvoorbeeld BartPE of met een gratis Linux distributie, zoals Ubuntu.

  Daarna stel je je bestanden veilig, formateren en kun je Windows volledig opnieuw installeren.

  Veel succes,
 • Vervelend voor je , ik zou het echt niet weten hoe je dat moet oplossen. Formateren van je windows is natuurlijk ook geen leuke optie.
  Hoe ben je eigenlijk aan het virus gekomen ?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.