Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

spywarespider :S HELP!!

Anoniem
ReneD70
2 antwoorden
 • Hallo
  Ik had een programma gedownload en zocht er toen een serial voor.
  Die serial kon ik downloaden en toen heb ik hem geopend. Toen werd m'n pc heel traag, dus heb ik hem opnieuw opgestart.

  Toen begon het gezeik. M'n pc was niet vooruit te krijgen en alle bewerkingen duren heel lang. Ongeveer elke minuut opent zich nu een IE met www.antispyspider.us/81. Hier kun je een gratis virusprogramma downloaden. Dit heb ik niet gedaan want ik vertrouwde het niet.

  Nu krijg ik de hele tijd berichten met 'Internet attack attempt detected' en 'Your computer is running slowly due to malware activity'. Af en toe opent een error met 'Spyware activity is found on your computer'. En ondertussen blijft IE openen met die website erin. (die die nu niet meer kan openen want ik heb de internetkabel eruit getrokken.

  Nu komt het ergste: als ik ctrl alt del indruk staat er 'taakbeheer is uitgeschakeld door de systeembeheerder'.
  Ik ben dus bang dat dat virus nu de baas is over mijn pc..

  Wat kan ik doen???


  EDIT: Ik heb nog geen virusscanner op mijn pc want ik heb hem 2 dagen geleden opnieuw geinstaleerd. Eventueel heb ik nog wel een cdtje met bitdefender 10 erop ofzo..
 • http://www.windowsvistaplace.com/antispyspider-removal-instructions-antispy-spider/spyware-removal/nl/

  Ik heb wel op internet gevonden hoe je antispyspider eraf kunt halen maar dat heeft geen zin. Ik heb het programma nog niet geinstaleerd. Ik heb alleen maar een virus dat zegt dat ik het moet downloaden instaleren. De bestanden die je volgens die website moet verwijderen heb ik ook niet enzo…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.