Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Bearshare e.d. verwijderen

Oorzaak van dit probleem is dat alle gebruikers (neem ik aan) als administrator/beheerder zijn toegevoegd. Dit heeft als gevolg dat iedereen alle functies kan uitvoeren, dus ook o.m. downloaden en verwijderen. Maar dat heeft als negatieve consequentie dat dit ook gebeurt bij de andere accounts. Je kan eens bekijken of je met een combinatie van administrators en gebruikers met beperkte rechten (geen downloaden en verwijderen bvb.) dit niet kan ondervangen. Al zie ik niet direct een mogelijkheid, tenzij je bij het downloaden en installeren telkens eerst de status van de gebruiker wisselt.

Anoniem
KAPE
1 antwoord
 • Thuis zitten we met meerderen op dezelfde pc's.
  Iedereen heeft in XP en Vista wel een eigen account.
  Nu wordt er weleens wat gedownload zoals Yahoo-toolbars, bearshare enz.
  Helaas worden die (blijkt mij dan weer als ik eens een keer achter de pc màg ?) dat die programmaatjes dan op ieders account staan.
  Nu vroeg ik me af of je ze ook per account kon verwijderen, zeker die troep (persoonlijke mening) van bearshare. Die wil ik tenminste niet op mijn account.
  Of kun je dit alleen regelen bij installatie daarvan.
  Als persoon A het hebben wil op zijn/haar account ??? Hmmm…, daar kan ik wel mee leven, maar zelf wil ik er dus geen last van hebben.
  In elk geval al bedankt dat u dit wil lezen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.