Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

LogMeIn [opgelost]

Anoniem
ivopatty
3 antwoorden
  • Hallo allemaal, ik heb een tijd geleden het programma LogMeIn geïnstalleerd. Daarmee kan ik vanf mijn school mijn bestanden op mijn PC thuis openen, maar nu vraagt LogMeIn om up te daten. Dat is verder niet zo'n probleem. Maar nu het volgende. Ik heb dus braaf de updates geïnstalleerd voor mijn veiligheid en dan slaat mijn PC Veilig alarm. PC Veilig is een vervormde F-Secure door planet internet. Betekend dit dat er een virus in LogMeIn zit of is dit gewoon uit voorzorg. Hij zecht iets over een RemoteAnywhere programma.
  • Ik gebruik het programma zelf niet, maar de site ziet er betrouwbaar uit. Dus ik verwacht niet dat er een virus op zit.

    Ik denk eerder dat het komt, dat de firewall alarm heeft geslagen, omdat het programma gewijzigd is. Je moet dus ergens in de instellingen van de firewall even kijken of het programma ergens geblokeerd wordt.

    Mvg,
  • Het is een remote admin tool. Dat is ook een functie van vele trojans. Ik heb ook al diverse malen VNC door antivirus zien detecteren als malware. LogMeIn is overigens VNC gebaseerd, evenals het erop lijkende Crossloop.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.