Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

You have a security problem

Anoniem
Leo S
4 antwoorden
 • Sinds een paar dagen krijg ik steeds de melding "You have a security problem!" in de taakbalk van windows. Als ik op internet ben krijg ik verder af en toe een pop-up van een of ander antivirus software. Is heel vervelend en maakt de computer erg traag. Denk dat het een soort malware is. Wie kan mij verder helpen, hoe ik van dit probleem afkom. Ik neem aan dat er een oplossing hiervoor moet bestaan, want ik heb bovenstaande tekst van iemand anders gekopieerd. Ik weet alleen niet of ik de daar geboden oplossing kan gebruiken, want onder het bericht is een "HijackThis Logje" geplaatst en ik weet niet wat dat is. Hoe kan ik dit plaatsen zodat iemand mij zou kunnen helpen een oplossing te vinden?

  Hopelijk reageert hier iemand op en alvast hartstikke bedankt daarvoor!

  Gijs
 • Download HiJackThis hier :
  http://www.trendsecure.com/portal/en-US/tools/security_tools/hijackthis

  Dubbelklik op HJTInstall.exe
  Hijackthis wordt nu op je PC geïnstalleerd, een snel koppeling wordt op je bureaublad geplaatst. Klik op "Do a systemscan and save a logfile". en hang dit logje aan je volgende bericht.

  NB. Ben je een gebruiker van Windows Vista dan moet je eerst rechtsklikken op HijackThis.exe en dan kiezen voor "Run as Administrator".
 • [quote:569f82e3e9="d2482"] Hoe kan ik dit plaatsen[/quote:569f82e3e9]Zie voor uitleg: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=765174#765174
 • Dit onderwerp loopt gewoon verder in volgende topic : http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=193747

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.