Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

virus?:S

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Wil je nu geholpen worden of niet, of denk je 'het zal wel'?? :wink:

  Plaats die log nu maar en wacht rustig af.
 • Download HiJackThis hier : http://www.trendsecure.com/portal/en-US/tools/security_tools/hijackthis

  Dubbelklik op HJTInstall.exe
  Hijackthis wordt nu op je PC geïnstalleerd, een snel koppeling wordt op je bureaublad geplaatst. Klik op "Do a systemscan and save a logfile". en hang dit logje aan je volgende bericht.

  NB. Ben je een gebruiker van Windows Vista dan moet je eerst rechtsklikken op HijackThis.exe en dan kiezen voor "Run as Administrator".
 • gaat ie dan mijn computer scannen??
  en alle virussen eraf gooien?
 • ik pas iets gedownload waar waarschijnlijk een virus in zat…
  en nu als de we de computer opstarten, kom er iederekeer een berichtje en dan kun je op yes of no drukken,…. maar als hje op 1 van die knoppen drukt, komt er iederekeer een website van virusscanners en al die zooi:S
  en ook als we op internet bij google zoeken, dan komt er ook iederekeer een site van http://alphawipe.com/ is echt heel irritant en je kan dus sommige dingen niet opzoeken.

  Weet iemand wat het probleem is of heeft iemand anders dit ook?
  Pleace, zeg het me, ik weet er geen raad meer mee :roll:
 • Ik zou maar snel je eigen virusscanner laten draaien! Als je die niet hebt ga dan naar www.trendmicro.com voor de gratis viruscheck van Housecall. :x
 • [quote:3f1e8b212c="hetzalwel"]gaat ie dan mijn computer scannen??
  en alle virussen eraf gooien?[/quote:3f1e8b212c] Neen, dat gaat een logje maken dat je dan aan je volgende bericht moet hangen. Op basis van dit log kunnen we (normaal) vaststellen wat er (eventueel) te doen valt om de virussen op te ruimen. Dat gebeurt niet onmiddellijk bij het runnen van dit programma.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.