Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Welke Virus/hackers/spyware etc beveiliging !!!???

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Goededag mensen,

  ik heb een tijd me pc beschermt met Nod 32 Een fullpakket beveiliging.. en die is bijna verlopen!
  Maar nu wil ik echt weten welke de Beste van de Beste is!!

  Wie weet er een Paar Goeie

  Groetjes, :wink:
 • Als beste getest in 2009 is Norton Internet Security 2009.Het programma neemt maar 11MB schijfruimte in beslag en werkt zeer snel en perfect!Het kost 69.99 euro voor 3 computers per jaar dat is 0.05 eurocent per computer per dag ik ben er zeer tevreden over! :lol:
 • [quote:50e48226d7="Watsup"]Maar nu wil ik echt weten welke de Beste van de Beste is[/quote:50e48226d7] Ik denk niet dat er een beveiligingssuite is, die de beste van het beste is. Elke beveiligingssuite heeft plus en min punten. Check bijvoorbeeld deze topic http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=193655&highlight=

  In het december 2008 nummer van PC Magazine staat een beveiligingssuites dossier, waarin ze F-Secure Internet Security 2009 het beste vinden. Daar hoeft dus niet iedereen het mee eens te zijn. In elke test die ik op het internet en/of computerbladen tegenkom is doorgaans weer een andere beveiligingssuit de beste. Maar of een beveiligingssuite voldoet wat betreft gebruikersgemak, kun je alleen zelf beoordelen.
 • Ben ik met je eens 8) ik Blijf gebruiken Nod 32 bevalt me goed heb geen virussen ontvangen tot nu toe dankjewel voor de berichten! :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.