Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Internet Explorer blokkeert invoegtoepassing

Anoniem
Othuroyo
2 antwoorden
 • Als ik 'Adobe Flash Player' wil downloaden met de browser IE 8, popt de informatiebalk op met de melding: “De huidige beveiligingsinstellingen vergroten het risico voor uw computer. Klik hier als u de beveiligingsinstellingen wilt wijzigen…” Op de boodschap klikken geeft de volgende opties:
  - Invoegtoepassing is geblokkeerd, met een doorverwijzing,
  - Risico in beveiligingsinstellingen, met een doorverwijzing,
  - Help voor informatiebalk.
  De invoegtoepassing is geblokkeerd en ik krijg geen keuze om deze alsnog te downloaden (dat verwachte ik wel). Helaas krijg ik de beveiliging niet “uit”, bij Extra, Internetopties, Beveiliging, heb ik alle beveiligingen uitgezet door “alles toe te staan”, maar bovenstaand probleem blijft.

  Het probleem had ik ook al met IE7, ik had de ijdele hoop dat met het upgraden naar IE 8 het probleem verholpen zou zijn, ik weet het, ik geloofde het zelf ook niet echt, maar het had zomaar gekund. And pigs can fly……………….

  Hoe kan ik de blokkade van de invoegtoepassing opheffen in de informatiebalk? Of is er nog een simpelere oplossing voor mijn probleem?
 • klik met je rechtermuisknop op je internet explorer balk, controleer of menubalk staat aangevinkt als werkbalk, ga naar Extra, invoertoepassingen beheren, en dan invoertoepassingen in of uitschakelen..

  Hiphopsteven

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.