Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Eigen mail wordt als junk gezien

Anoniem
gerben
2 antwoorden
  • Een beetje tegen beter weten in, want ik heb niet het idee dat er iets aan te doen valt, maar toch maar even de collega forummers raadplegen ;-)

    Ik heb sinds kort een nieuwe domeinnaam geregistreerd voor mijn band. Nu wil het geval dat mail vanaf dat domein op de meest gangbare plekken in de junk folder verdwijnt. En dat is natuurlijk ongewenst. En ik vraag me dus toch af of er iets tegen te doen valt. het is immers geen rare domeinnaam of zo. We verkopen geen Viagra bieden geen sex aan en lokken mensen niet naar websites. In de naam zit volgens mij ook niks verontrustends (livingupstairs) dus ik zou niet weten wat die spamfilters nou triggerd.

    Ik weet ook niet goed hoe dat werkt. Ik neem maar gemakshalve aan dat het een black- en whitelist systeem is, maar zeker weten doe ik dat niet. Is er b.v. een mogelijkheid om je website en/of mail te laten "screenen" zodat men vast kan stellen dat er verder niks aan mankeert? Of werkt het zo helemaal niet?
  • je provider van je site staat misschien bekend als spammer of een van de klanten spamt. Het duurt altijd even voordat de spam filters zijn aangepast, ik gebruik ook geen spamfilters omdat ik niets wil missen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.