Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

AVG: updatebeheer: De toegang is geweigerd.

Anoniem
Gooly
4 antwoorden
 • Hoi,

  Ik heb momenteel AVG anti-virus Free 8.5 op mijn computer staan. Deze heeft het tot een week geleden prima gedaan. Maar nu krijg ik de hele tijd de melding; updatebeheer: de toegang is geweigerd.
  En ik heb geen idee of het een verband heeft, maar tot vorige week luisterde ik ook vaker Q-music via mijn pc, dit kan nu niet meer door een netwerkfout o.i.d. In ieder geval de volgende melding:
  [i:c977760d8c]Kan het bestand niet afspelen omdat er een netwerkfout is opgetreden. Mogelijk is de server niet beschikbaar. Controleer of u met het netwerk bent verbonden en of de proxy-instellingen juist zijn geconfigureerd.[/i:c977760d8c]

  Het is in ieder geval wel toevallig dat het beide rond dezelfde tijd 'gebeurt'. Vorige week heb ik verder wel op mijn computer via internetopties alle tijdelijke bestanden, cookies, geschiedenis etc verwijdert. Kan het hierdoor komen dat ik ook verkeerde dingen heb weggehaald?

  Ik heb de AVG al eens opnieuw geïnstalleerd maar wederom krijg ik dezelfde foutmelding. Aangezien, ik ook weer niet gigantisch goed ben met pc's, hoop ik dat iemand mij hier kan helpen met een soort van jip&janneke taal.

  Alvast bedankt!

  Groetjes,
  Monique
 • Ws cookies mbt Qmusic verwijderd…
  herstelpunt van voor die acties instaleren kán een oplossing geven


  Start> alle programma's>buroass>systeemwerkset >herstelpunt
 • Probeer anders eens een andere gratis virusscanner zoals Avira. Vind ik persoonlijk een stuk beter en er is net een nieuwe versie van uit.
  http://www.avira.nl/downloads.php
 • Al is dit een oud bericht, ik reageer er op omdat ik nergens op de zoekterm:
  "Kan het bestand niet afspelen omdat er een netwerkfout is opgetreden. Mogelijk is de server niet beschikbaar. Controleer of u met het netwerk bent verbonden en of de proxy-instellingen juist zijn geconfigureerd. "

  een zinvol antwoord heb gevonden maar het inmiddels wel heb opgelost.


  Het probleem deed zich voor op een Dell Inspiron met Windows Home Premium bij het afspelen van ieder mediabestand. Ik kon overigens wel mediabestanden afspelen op b.v. Classic Media Player maar zonder geluid. Ik kreeg wel geluid op websites of op de testknop van de Realtek High Defintion Output.

  De uiteindelijke oplossing bleek de installatie van 275.33-notebook-win7-winvista-64bit-international-whql.exe (NVidia drivers van de grafische kaart). HD films, MP# etc worden nu weer afgespeeld in MediaPlayer en (het meeste) ook in Classic Media Player.

  Dick

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.