Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Windows installer-service

Anoniem
frenkel
8 antwoorden
 • Hallo,

  Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen
  Ik heb Windows Vista Home Premium en sinds kort doet mijn computer erg raar, ik kan bijna geen enkel programma installeren en ook niet de-installeren. Als ik een programma de-installeer dan zegt de computer:

  "Kan geen toegang krijgen tot de Windows Installer-service. Dit kan optreden als de Windows Installer onjuist is Geinstalleerd. Neem contact op met het ondersteunend personeel voor hulp."

  Nu heb ik even gegoogled en dacht ik het antwoord te hebben gevonden en dat was in cmd.exe het volgende in te typen:
  msiexec /unreg
  msiexec /regserver

  maar als ik dat invoer en ik druk op enter komt er te staan: "toegang geweigerd".

  Komt dit door een virus?
  Er heeft vorige week een virus op mijn computer gezeten en die heeft met verschillende programma's zodanig iets gedaan dat die het niet meer deden!

  Mijn Pc:
  Windows Vista Home Premium 32 bit

  Hopelijk kunnen jullie mij helpen

  Alvast bedankt
 • http://service1.symantec.com/SUPPORT/tsgeninfo.nsf/docid/2001112111324439
 • Dankje voor uw snelle hulp maar helaas:
  als ik bij stap 2 (pre-installed) mijn juiste download aanklik en ik voor dat programmatje uit dan zegt hij: "Update geld niet voor uw pc"
 • http://go.trendmicro.com/free-tools/hijackthis/HijackThisInstaller.exe :roll: Toch even controleren of er nog een virus aanwezig is? Post een Hijackthis-log bij beveiliging dan kan een expert daarin je misschien verder helpen.
 • [quote:c629dbdac5="The Dragon"]http://go.trendmicro.com/free-tools/hijackthis/HijackThisInstaller.exe :roll: Toch even controleren of er nog een virus aanwezig is? Post een Hijackthis-log bij beveiliging dan kan een expert daarin je misschien verder helpen.[/quote:c629dbdac5]

  Dankje voor tip! ik heb het meteen gedaan
 • Ik vraag me het volgende af, werk je soms in een account met beperkte rechten!

  Want zoals jij je problemen beschrijft, ga ik ervan uit dat je niet over de rechten van een normaal Vista account beschikt.

  En apropos, veel handelingen - zoals ook dat via CMD, dan moet je CMD opstarten middels rechtsklikken en dan kiezen voor [b:3fec2f5c2f]Als administrator uitvoeren[/b:3fec2f5c2f].
 • Ik ben de enige gebruiker op deze pc en ik ben ook de administrator maar op een of andere manier krijg ik bij bepaalde dingen gewoon geen toegang ook niet als ik rechts klik en uitvoeren als administrator doe
 • Hallo Frenkel, het wordt wat makkelijker, indien je dit probleem verder meeneemt in je andere log, waar ik je al gevraagd heb om MBAM te gaan gebruiken!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.