Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

alles met 'ad' geblokkeerd?!

Anoniem
thor2002
5 antwoorden
 • Hai,
  even een rare situatie hier. Ik heb net een laptop die 'gewoon' op internet komt, alleen worden grote delen van internet geblokkeerd als er de letters ad in voorkomen, lijkt het wel.
  Als ik naar de site van het ad ga, komt zowel explorer als firefox met een enkele, witte pixel.
  Dit geldt ook voor diverse verbindingen (KPN en UPC), dus ligt het probleem hoogstwaarschijnlijk bij de laptop. Nu net valt me overigens op, dat het eerste antwoord op dit forum (die van Google) plotseling altijd 'wit' is…Kortom, ik vermoed dat er ergens een soort ad-blokker aan is gezet?
  Ik heb al in de beveiliging gekeken van explorer en firefox, maar wellicht zijn er andere (hoger in de rangorde) blokkeringen???
  Heb ook al in de host file gekeken (nadat de AD site er uit leek te liggen…)
  Iemand een idee hoe ik die blokkering kan opheffen?

  T2
 • Jemig…

  Zit ik nog eens goed te kijken naar de toolbar….Ja hoor: Kaspersky! Die maffert vind alles waar de letters AD in staan, verdacht. En blokkeert dat dus simpelweg! Wat een rare zet van Kaspersky…

  Nu moet ik dus de 'anti-banner' aanpassen… voor het AD!

  T.
 • In firefox kan je veel beter een losse adblocker gebruiken, ik ben zelf erg tevreden over Adblock Plus 1.1.1. Werkt perfect, en het maakt bijvoorbeeld nieuwssites veel aantrekkelijker, omdat je niet de hele tijd allemaal advertenties links en rechts, en soms zelfs tussen de tekst door, hebt staan.
 • Norton Internet Security 2010 doet niet moeilijk met ad.nl
 • Waarschijnlijk omdat hij niet alles met ad in de naam blokkeert 8) Maar is het gelukt om de instelling aan te passen thor2002?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.