Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Internet valt telkens weg!

Anoniem
Yviana
6 antwoorden
 • Omdat dit een ander probleem is , een nieuw topic.

  Ik heb heel vaak last van het probleem dat mijn computer het internet uitgooid. Dan maakt hij weer verbinding met WAN-POORT maar dat is tot nu toe nog nooit gelukt. Als ik de webpagina dan weghaal en een nieuwe open komt google gewoon weer terug. Heel vaak lukt het me om zonder een nieuwe browser te openen verbinding te maken met google.nl Dat vind ik wel vreemd want andere urls lukken nooit!
  Ik word er een beetje gek van. Met de computer van boven heb ik nergens last van dus het ligt niet aan de modem.. want hij heeft ook gewoon verbinding. Alleen hij valt telkens weg!

  Weet iemand wat het probleem kan zijn?
  Ik heb al gescant met AVG, Malwarebytes en asquared. Er is ook niks gevonden in een hijacklog waar ik al mijn resultaten al een keer heb gepost i.v.m een ander probleem.
  b.v.d
 • Hoe is de computer verbonden?
  Gedraad of draadloos?

  Je hebt het ook over een computer boven!

  Heb je mogelijk een modem, die tevens router is?
 • De computer is gedraad en we hebben 2 aansluitingen. Dit hebben we al een lange tijd. De computer van boven stond in de zomer nog beneden omdat we deze toen nog niet hadden en toen had hij nergens last van. Toen stond er ook een computer boven maar die is nu ergens anders heen verhuisd maar ook die had gewoon internet.

  Het is een modem maar ik heb geen idee wat een router is ..
 • Wie is dan je internetprovider?
 • versatel. Ik heb er trouwens het meest last van als ik een webadres opgeef dat niet bestaat.. door een typfoutje bijv. gaat hij gelijk 'opnieuw verbinding maken'.
 • Als ik Versatel opzoek via google, dan wordt ik doorverwezen naar Tele2!
  Dus Versatel is schijnbaar opgekocht o.id.

  Maar goed, ik vermoed dat je dus een modem annex router gebruikt en dat beide computers dus hun eigen aansluitng hierop hebben!

  Doe het volgende: zet eerst beide PC's uit!

  Daarna trek je de netstekker van de modem uit het stopcontact!

  Je wacht een paar minuten en dan stop je de stekker weer in het stopkontakt - en dan wacht je eerst totdat alle contrôle leds weer aan zijn.

  Daarna mag je beide PC's weer opstarten!

  Ik hoop dat je verbinding daarna geen probleem meer geeft.


  Wat betreft het intypen van urls, gebruik je de funktie toevoegen aan fovorieten wel?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.