Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Hulp gevraagd problemen met acer laptop

Anoniem
Abraham54
5 antwoorden
 • Kan iemand me advies geven wat ik nog kan doen.
  Ik heb een laptop van iemand gehad die problemen heeft met internet is erg traag en is niet meer mee te werken. Nu na controle stond er geen antivirus op maar is wel limewire gebruikt en veel op internet.
  Ik heb AVG geinstalleerd en die heeft een aantal virussen verwijderd maar het updaten van AVG lukt al niet geeft foutmelding. Online antivirussen werken eveneens niet die sluiten na een tijd af. andere nieuwe antivirussen installeren niet eens. Ik heb het vermoeden dat er virussen opstaan die datb tegenhouden. Iemand nog een idee hoe ik de laptop met een recente antivirus kan gaan scannen en virussen kan verwijderen ??
 • Scan eerst eens met MBAM,daarna een HijackThislog maken en allebei de logs opnieuw posten bij beveiliging. Een expert kan je dan wellicht verder helpen. http://www.idealsoftware.nl/MBAM/ :roll:

  http://www.trendsecure.com/portal/en-US/tools/security_tools/hijackthis
 • Het is laptop Acer aspire 1700 volgens mij wat ouder.
  als je em aanzet lijkt het net of die opstijgt zo'n herriemaakt de koeler.
  Heb de laptop laten draaien maar zie dat cpu altijd op 100% staat op een gegeven moment loopt de pc vast. Ik heb meerdere virussen op de pc aangetroffen sommige kunnen verwijderen veel niet. de pc draait alleen op 100% dus installeren of scannen loopt altijd vast.
  Nu is het zelfs zo dat ie niet eens meer windows opstart geeft hij blijft voor aanmelden hangen.. NOg iemand een idee??
 • Je gaat opstarten in veilige modus en dan laat je MBAM scannen.

  En als MBAM klaar is (kies een grondige scan!) vergeet dan niet de knop [b:70666e78fc]Verwijderen[/b:70666e78fc] te gebruiken.

  Post het log van MBAm; dat vind je terug via de tab [b:70666e78fc]Logs[/b:70666e78fc].
 • Zou da heel graag willen maar ook naar veilige modus hangt de laptop nu.probeert dnpwpgn.sys te laden en daar hangt de laptop… en gaat niet meer verder .. HELPP

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.