Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Firewall omzeilen voor Facebook???

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Praten met de systeembeheerder heeft inderdaad geen zin, want het is niet de bedoeling dat we tijdens werktijd op Facebook zitten ;)

  Ik kom er nu in via invisiblesurfing.com, maar dat is erg langzaam en bovendien doen niet alle functies het, ik kan alleen bepaalde posts bekijken maar ik kan nergens op reageren.

  Hebben jullie een beter idee? Bij voorbaat dank :)
 • Laat je pc thuis aan staan en neem die met externe desktop of een ander remote programma (Logmein) over…. Sommige van die sites worden ook geblokt effe zoeken tot je er een hebt die wel werkt….
  Voor " externe desktop" kan het zijn dat je thuis poorten open moet zetten…
  Je pc hoeft niet aan te staan als je wake-on-LAN werkt op je pc thuis…..
  Ik ga het niet verder uitspellen, als je het echt wilt…. zou dit voldoende moeten zijn…
 • Hoi,

  Het is me gelukt om via google de firewall te omzeilen om op facebook.com te komen, maar zodra ik mijn inloggegevens invoer wordt de pagina alsnog geblokkeerd.

  Kan iemand mij helpen om de firewall alsnog te omzeilen?

  Bij voorbaat dank!!!
 • Over welke firewall hebben we het hier? Als het om een bedrijfs- of schoolnetwerk gaat, zal een goed gesprek met de systeembeheerder misschien helpen? Aan de andere kant zal hij Facebook niet voor niets geblokkeerd hebben denk ik…
 • Misschien via een proxy? o.ó
 • [quote:b946665358="Smurrie"]Misschien via een proxy? o.ó[/quote:b946665358]
  Ik denk juist dat er al een proxy in het netwerk draait…
 • Je geeft zelf al aan dat het niet de bedoeling is om onder werktijd op Facebook te zitten. Doe dat dan ook niet en ga gewoon aan het werk…

  Het management zal er wel zo hun redenen voor hebben om dit soort zaken te laten blokkeren door de systeembeheerder en het kan niet de bedoeling zijn dat wij hier meewerken aan het overtreden van het Internet beleid van het bedrijf waar je werkt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.