Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Onbenoemde scan in Avast Free 7

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Al geruime tijd laat ik eens per week mijn laptop scannen dmv een snelle scan. Bij de scanlogs zie ik ook dat gelijkertijd een log staan met de naam "onbenoemde log". Ik heb alles nagekeken zowel bij de planning van snelle scans als bij volledige scans maar geen aanwijzing kunnen vinden behalve dan die snelle scan. Die onbenoemde scan is overigens een volledige scan van mijn C schijf. Ook bij taakplanner zie ik niets staan over die scan op dat tijdstip.
  Beide scans hebben dezelfde starttijd op zondag 20:00 uur alleen duurt de volledige scan uiteraard langer. Ik heb dit overigens al geruime tijd maar het irriteerde mij dat ik niet wist hoe of wat.
  Misschien iemand een idee?
 • Graag opgave welke tools jij nu precies gebruikt voor snelle scan?
 • Gewoon met Avast, links in het menu naar scan computer, dan naar scan nu. Je hebt dan de keuze tussen een snelle scan en een volledige scan, als je bij het bovenste gedeelte, dus de snelle scan, klikt op instellingen dan heb je daar weer de keuze planning.
  En daar heb ik ingevuld om op zondag 20:00 uur de scan uit te voeren, op die avond krijg ik dan om 20:15 / 20:20 uur de pieptoon dat het is gebeurd en dat er niets is gevonden.
  Als ik kijk bij de instellingen van de complete scan dan is daar niets aangevinkt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.