Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Problemen met Avast

Anoniem
Tirm
12 antwoorden
 • Net Avast op desktop geïnstalleerd en direct problemen. Internet wil geen verbinding maken terwijl hij op andere pc's wel doet (al gereset en opnieuw opgestart) en ook doet taakbeheer raar. Ik krijg alleen een venster met de geopende progjes zonder de tabs met processen enz.

  Is dit probleem bekend? Verwijderen noodzakelijk?

  Win7-64.
 • Ik had ook grote problemen met de laatste versie van avast. Heb voorlopig mse geïnstalleerd. Je kunt ook eens naar avg of avira kijken. Avast is waarschijnlijk wel de beste (gratis), maar als je pc niet meer goed werkt…
 • MSE juist eraf gehaald omdat ie er toch wel een en ander door liet gaan. Is deïnstalleren van Avast per se noodzakelijk met die uninstall utility of kan het ook via configscherm?

  Iemand anders misschien nog een oplossing voor de problemen?
 • Internet aan de praat gekregen, avast geüpdated en verder rapporteert het alles als goed alleen taakbeheer doet nog raar. Bekend probleem/oplossing?
 • Maak een HJT log en plaats t hier, dan kunnen de specialisten er naar kijken
 • Liever niet. Zou herstellen/verwijderen-herinstalleren iets uithalen?
 • Noem mij maar achterdochtig, maar jouw antwoord is voor mij een duidelijk teken dat je niet met legitieme software draait.
  Ik ga dus geen hulp geven :evil:
 • Wat voor een rare dingen doet taakbeheer? Het (tijdelijk) blokkeren van je internet verbinding, lijkt me eerder een firewall probleem. Hier zie ik in ieder geval geen problemen met Avast Free 7.0 op een stokoude PC met Windows XP Home Editie SP3. Firewall Online Amor Free.
 • Ik werk met volledig legitieme software!

  Deze pc is net een maand oud en er staan alleen maar legitieme, betrouwbare programma's op.

  Probleem is dat als ik taakbeheer start, ik één venster zie met de geopende programma's maar ik zie daar boven niet de tabs voor processen, netwerk enz. Die tab's zijn er gewoon niet. Ook de balk met opties, help enz is er niet.

  Internet doet het weer.
 • [quote:5c364f27cc="RVKL"]Probleem is dat als ik taakbeheer start, ik één venster zie met de geopende programma's maar ik zie daar boven niet de tabs voor processen, netwerk enz. Die tab's zijn er gewoon niet. Ook de balk met opties, help enz is er niet.[/quote:5c364f27cc]
  Lijkt me een bekend probleem, wat makkelijk is op te lossen.
  Start Taakbeheer. Ga met de muisaanwijzer naar de [b:5c364f27cc]bovenste rand[/b:5c364f27cc] van het Taakbeheer scherm, totdat de muisaanwijzer verandert in de bekende dubbele pijl. Dubbelklik dan en… daar zijn de andere tabbladen weer!
  Het probleem werd veroorzaakt, omdat jij per abuis hebt dubbelgeklikt in de rand naast de tabbladen.
  Kijk ook hier: http://support.microsoft.com/kb/193050/nl
 • Ge-wel-dig! Bedankt!
  Lag het toch aan mij. :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.