Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

al het geluid kwijt

None
10 antwoorden
  • In één keer al mijn geluid kwijt .. kabels, pluggen, etc, gecontroleerd, maar niets …. geen idee wat ik nu weer heb verprutst …… HELP!!
  • Audiodriver opnieuw installeren.
  • Hoe doe ik dat?
  • Aangezien je schijnbaar de moederbord benaming verkeerd hebt, doe je dus maar eerst het volgende:

    [b:cca69288a3]Welk programma[/b:cca69288a3]:
  • http://speccy.piriform.com
    esults/5ou0rLh4F6hwENmgcTK
  • De link werkt niet.
  • http://speccy.piriform.com
    esults/8l1Al2DfdDYoJKU3wNRJHkE
  • Ga naar http://uk.asus.com/Motherboards/AMD_AM3/M4A77T/#download, kies Windows 7 32-bit en download dan [b:792988a8c1]VIA Audio Driver V6.0.1.9500 for Windows XP 32bit/XP 64bit/Windows Vista 32bit/Vista 64bit/7 32bit/7 64bit[/b:792988a8c1]

    Installeer die Audiodriver met Administratorrechten en na de installatie je PC opnieuw opstarten.
  • Alles werkt weer.
    Mijn dank nogmaals, enne … tot de volgende keer dan maar weer :(
  • De volgende keer - dat wachten we dan maar weer af, nietwaar.
    Maar nog een prettig weekend verder en weer veel plezier met jouw PC.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.