Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

ZoneAlarm upgrade geeft ongewenste ZoneAlarm-startpagina

Anoniem
Abraham54
3 antwoorden
 • Ik gebruik al lange tijd ZoneAlarm Free Firewall op mijn computer als permanent werkende firewall en Firefox als browser.

  Gisteren kreeg ik een melding dat ik ZoneAlarm gratis kon upgraden. Dat heb ik gedaan. Direct na die upgrade van ZoneAlarm was mijn Google startpagina, die ik normaal heb, vervangen door een Zoekscherm van ZoneAlarm, dat vermoedelijk werkt op basis van Google.

  Daarop heb ik ZoneAlarm verwijderd via het menu Zoekmachines beheren in Firefox. Daarna heb ik de computer opnieuw opgestart.

  Sindsdien krijg ik wel telkens de Google-pagina als Startpagina in het eerste venster, als ik een Firefox-sessie open. Maar als ik dan vervolgens een nieuw tabblad open, dan toont die weer het ZoneAlarm zoekscherm.

  Hoe zorg ik ervoor dat ik weer gewoon telkens het Google-scherm krijg als startpagina, ook als ik een nieuw tabblad open?

  Ik gebruik nu ZoneAlarm versie 10.2.068.000 (is de nieuwste versie), Windows XP en Firefox 14.0.1.
 • Kijk hier: http://www.pcwebplus.nl/phpbb/viewtopic.php?f=222&t=5673 hoe je in Firefox add-ons en extincties kan verwijderen..
 • Bedankt voor de weblink. Ik heb inmiddels Firefox geherinitialiseerd, en daarmee lijkt het probleem ook verholpen.

  Ik kwam op dat idee door de Help van Firefox te raadplegen over de traagheid van mijn computer. Daar werd herinitialiseren van Firefox erg aangeraden tegen traagheid van de computer.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.