Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

video op internet

Anoniem
Supersnail
4 antwoorden
 • Ik woon in Portugal en als ik naar de NOS ga en video beelden wil zien van de olympische spelen, krijg ik steeds de mededeling, dat ik dat van mijn locatie niet kan doen.
  Dat traceren ze ongetwijfeld door mijn IP adres. Nu heb ik een programma, freeware, gevonden, dat mijn IP adres niet is te traceren. Lijkt geweldig.
  Zie: https://www.torproject.org/

  Werkt dit echt ?
 • Als je het zelf probeert weet je het toch direct…? :oops:
 • TOR werkt inderdaad echt. Al je verkeer wordt dan via 3 andere computers (nodes) geleid. De ontvanger ziet dan het IP adres van de 3e node (de exit node) en niet die van jou. Het nadeel hiervan is wel dat de snelheid behoorlijk kan afnemen en misschien niet snel genoeg meer is om de video te bekijken.
 • [quote:a353ca3c0c="Supersnail"]TOR werkt inderdaad echt. Al je verkeer wordt dan via 3 andere computers (nodes) geleid. De ontvanger ziet dan het IP adres van de 3e node (de exit node) en niet die van jou. Het nadeel hiervan is wel dat de snelheid behoorlijk kan afnemen en misschien niet snel genoeg meer is om de video te bekijken.[/quote:a353ca3c0c]

  Probeer het en dan weet je het……….natuurlijk kun je dat doen. Maar daarmee heb ik eerder met andere dingen slechte ervaringen gehad.
  Als ik dit programma installeer en dan nog geen video kan bekijken, schiet dit ook niet op. Is er mogelij een andere oplossing ?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.