Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Let op: PayPal-fraude!!!

Anoniem
None
7 antwoorden
 • http://imageshack.us/a/img196/4083/9292012110743am.png

  http://imageshack.us/a/img824/4988/9292012110830am.png
  https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?view=att&th=13a0f6c41992a424&attid=0.1&disp=vah&safe=1&zw&saduie=AG9B_P9cRwDUAsQPadN3SVPrq3h-&sadet=1348907207414&sads=ECjFWqcP7IZ4pKDu6YmuFZD1C4U&sadssc=1
 • We kunnen niet in jouw inbox komen!

  Kan je de inhoud van dat mailbericht kopiëren en plakken in je volgende bericht.
  Want het kan ook heel wat anders zijn!
 • Hoe komen die bandieten aan mijn e-mailgegevens, en hoe weten zij dat ik een account heb bij PayPal? Zijn er soms bij PayPal-verklikkers werkzaam?
 • Aha, daar zit de kneep.
  Bewaar jij je inlogs via de cookies (altijd ingelogd blijven) of sla jij alles in je browser op?
 • Dergelijke dingen worden gewoon random verstuurd op verzamelde emailadressen. In de hoop dat iemand zo gek is, zo'n link aan te klikken, en zijn accountgegevens in te voeren. Het is heel simpel: paypal, of welke andere bank dan ook, zal nooit om je inloggegevens vragen, en nooit een dergelijke mail sturen. Gewoon deleten dus en je verder niet druk maken.
 • Ik kan mij ergeren aan PayPal: bij bepaalde betalingen dient een klant zijn PayPal-adres te bevestigen, anders kan er niet worden betaald!:'Confirming PayPal address'. Nu blijkt dat PayPal voor klanten in Nederland, zo'n bevestiging niet wil afgeven, waardoor ik via PayPal niet kan betalen. Nu ben ik al sinds jaren klant bij PayPal, maar willen mijn PayPal-adres niet bevestigen! Hier kan ik goed ziek van worden!


  http://www.gishigo.com/forum/index.php?topic=3.0
 • Wie nog zo stom is om op mailtjes van zgn banken/Paypal te reageren… er wordt voldoende tegen gewaarschuwd en zoals reeds vermeld vragen banken e.d. nooit via mail ergens om…
  Er is maar een optie: delete meteen…

  Betalingen met Paypal kun je tegenwoordig ook met een creditkaart als eenmalige betaling doen, al meermalen gedaan, werkt perfect.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.