Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

problemen na install en de-install van G-data antivirus

Anoniem
f.j.stols
9 antwoorden
 • Kan je screenprints van die pop-ups posten, zodat wij ook zien wat het nu is?

  Om screenprints te posten kan je bijv. www.imgdumper.nl gebruiken
 • A54: die staan in mijn eerste mededeling dus aan het begin van mijn post
 • Gebruik je deze Outlook 2003 in Windows XP?
  Zoja, dan kan daar het pobleem inzitten.

  Want helaas - er zal steeds meer software uitgebracht worden, die niet meer compatibel is met deze oude Windows versie.
 • Er was een aanbod van het blad C!T voor een jaar gratis G-data antivirus. Enkele problemen waren meteen al dat ik de via C!T verschafte sleutel niet kon plakken. Mogelijk daardoor de "gewone"versie opgehaald die een maand gratis is. Al meteen kon ik niet meer op internet komen, dus: wèg ermee. Vervolgens bleven er toch nog wat hardnekkige popupjes bij openen van mijn Outlook:
  [img:2920bd2155]http://i48.tinypic.com/a5xqb.jpg[/img:2920bd2155] en [img:2920bd2155]http://i50.tinypic.com/9hq53b.jpg[/img:2920bd2155].Toen begon de ellende pas echt. Analyze en herstel van Outlook liet de hele Outlook + adresboek en mappen verdwijnen. Een deel van de mappen was opgeslagen; een opslag van het adresboek kreeg ik niet meer geherinstalleerd. En die popups bleven. Ook na gebruik van een removal tool voor G-data.
  Helaas heb ik oook nog niet al mijn email accountinstellingen (het alias-adres) op orde, daar heb ik mijn familie bij nodig. Maar graag zou ik willen weten of ik van die popupjes af kan zònder 2 x op Enter te moeten klikken?
 • las nu net pas het andere draadje over G-data… brrr.
 • Beste F.J. Stols,

  De G Data helpdesk helpt u graag met de moeilijkheden die u ondervindt. U kunt ze mailen (support@gdata.nl) of bellen (0900 0400475 - interlokaal tarief).

  Met vriendelijke groet,

  Daniëlle van Leeuwen
  G Data Benelux
 • dan wacht ik hun reactie even af en zal dat tzt hier posten.
 • En hier een hoop-gevende reactie vermoedelijk uit België:
  "Omdat Outlook 2003 al reeds wat verouderde versie is kan dit inderdaad voorvallen dat er een foutmelding opduikt bij het controleren van de mail, u kan deze normaal wegklikken en dit zou opgelost moeten zijn inderdaad.
  Nu er zijn niet specifiek instellingen om dit probleem te verhelpen, als u de emailcontrole uitschakeld van G Data vermoed ik dat dit ook niet meer voorkomt?"
  einde citaat.
  Het zal dus een ludiek aandenken blijven aan een aantal frustrerende uurtjes, en dat in lengte van dagen.
 • Eerlijk gezegd hoopte ik dat iemand mij een goed advies kon geven over die 2 popupjes bij starten van Outlook. M.i. heeft dat niets met de versie 2003 te maken; een herstel-actie via de installatie-cd hielp ook niet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.