Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Ik wordt gek....

Anoniem
zabadak
8 antwoorden
 • De afgelopen week krijg ik aan de lopende band e-cards gestuurd van iemand. Deze doet zich voor als een meisje, en zegt allemaal dingen van mij te weten…

  Alle pogingen om te achterhalen wie het is zijn gestrand. Toen mijn pogingen om de verzender te achterhalen begonnen op te vallen… komen de mailtjes opeens van een ander adres.

  Het vervelende is dat het alleen e-cards zijn die ik krijg, en heel soms duikt diegene op op mijn msn… Hierdoor heb ik dus geen ip-adres bijv. wat ik weleens graag zou weten…

  Nu is mijn vraag… is er een of andere manier een mogelijkheid om meer info te krijgen wie er achter dit hotmail adres zit.
  Het sturen van die e-cards via een site met een mailto is echt kut, volgens mij ben je dan geheel anoniem op je hotmail account na dan.

  Op zich vind ik het geen probleem, maar ik hoef niet te horen wat ik vanmorgen heb gedaan van iemand die ik niet ken. Let op ik vraag niemand om te hacken oid maar wil kijken of er manieren zijn om iets meer gegevens te krijgen.
 • neem een nieuw account op hotmail.
  of ban het (url) ip van die pestkop.

  [ Dit bericht is bewerkt door: plextor op 2002-05-07 20:31 ]
 • Probleem is dat nu mijn vriendin telefonisch wordt lastig gevallen… we gaan ervan uit dat het iemand uit haar omgeving is…

  Maar op zo'n moment wil ik het toch uitzoeken
 • neem een nummer melder voor je telefoon.
 • Je denkt toch niet dat iemand dan zijn eigen nummer meezend… nr melder heb ik allang..

  Maar ja gaat mij ook niet om het email adres, ik heb er genoeg. Maar het gaat mij om het feit dat iemand heel veel moeite doet
  om, zoals nu blijkt, mijn vriendin een hak te zetten. En door al die rare mailtjes, msn berichten e.d. heb ik zoiets van dat ik wil uitzoeken wie het is.

 • Laat KPN eventueel een tracer op de telefoonlijn zetten… dan heb je dat nummer zo boven water…

  De emails en ecards, daar reageer je het beste gewoon totaal niet op, dan is de lol er voor zo iemand snel af.
 • Duidelijk is dat deze persoon heel goed weet war de grenzen van communicatiesporen zijn.

  Dit heeft even helemaal niks te maken met PC's, als je toch geen manier voorhanden hebt om te tracen.

  Je moet heel duidelijk het doel begrijpen waarom iemand dit doet; waarschijnlijk om een ontwrichting te forceren in je relatie. Als je beiden sterk staat is er niks aan de hand.

  Tweede wat je kan doen is voorlopig alle toegespeelde informatie uitvoerig spellen. Als er wordt gezegd waar je was en wat je deed, probeer zoveel mogelijk terug te halen in je geheugeh en dat op een rijtje te zetten.
  Vervolgens ga je de informatie toegespeeld naar je vriendin uitzoeken op overeenkomsten en maak je een lijstje van personen die in die buurt actief zijn die jij kent.

  Dit is een hele simpele manier die je aardig dicht bij de plager kan brengen.
  Je moet wel secuur zijn.
 • Volgens mij moet je niets doen.
  Door niet te reageren gaat de lol er van af en stopt hij/zij vanzelf.
  Iden wb telefoontjes gewoon de haak er op leggen. Er lopen wat weirdos rond op deze aardkloot moet je maar denken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord