Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Vreemde emails

Anoniem
None
5 antwoorden
 • :evil:
  Sinds kort heb ik Morpheus geïnstalleerd. Had ik beter niet kunnen doen. Ik krijg nu met grote regelmaat de meest vreemde emails binnen, van mij allemaal onbekende personen en ze reageren allemaal op mijn email adres. Wie kent dit en heeft ervaring hier mee? Hoe kan ik dit STOPPEN?
  De meeste berichten zijn tussen de 120-130 K en hebben als onderwerp Darling of Nice game.
  Ik zit niet te wachten op deze shit!

  Dank
 • Dat is leergeld dat betaald moet worden. Je moet nooit je E-mail adres zomaar geven daar kan je een hotmail adres voor gebruiken. Je E-mail is voor serieuze zaken.
 • Het klinkt mij in de oren alsof dit virusmailtjes zijn. Scan eens online bij www.housecall.nl als je zelf geen up-to-date virusscanner hebt.
  Als het allemaal verschillende afzenders zijn wordt het een beetje lastig om ze te blocken op afzender. (En weinig zinvol) Je kunt echter ook proberen ze te blokken op onderwerp.

  Grtz,
 • zijn idd mailtjes met een virus geattached, gaat waarschijnlijk om w32 klez virus, ik heb die ook al 10tallen keren gehad, draai eerst je gewone virusscanner, mocht ie niks vinden down dan dit bestandje (is speciaal voor w32 klez virussen en de varianten daarvan): http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixKlez.com
 • Een gouden raad installeer MailWasher.
  Dit is een gratis programmatje waarbij je je mail eerst kunt lezen alvorens ze in jouw mailbox terechtkomen.
  Ken je bepaalde personen niet of twijfel je aan de oprechtheid van de afzender dan bounct je deze mail maar.
  De afzender krijgt dan een bericht in zijn mailbox alsdat je adres niet meer bestaat.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.