Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

TRojan krijg ik maar niet weg

Anoniem
None
12 antwoorden
 • he alvast bedankt voor het lezen van mijn probleem.

  kyk ik ben dus ge infecteerd met een trojan (net devil :evil: ) maar ik weet ook hoe ik hem kan verwijderen maar aangezien hij in mijn register telkes weer opniew word geplaast en gestart gaat het niet lukken.

  nu komt het echte probleem door die trojan word mijn AV en Firewall automatisch uit gezet maar ik kan dan ook geen .exe .com .bat extenties meer opstarten ( ik heb XP)

  maar via 'dos' (van uit XP) kan je volgens mij niet in het register komen om die trojan opstart key te verwijderen. ?? en regedit werkt niet en als ik dus een proggie download kan ik het niet openen want (.exe)

  ik kan wel in deze computer komen maar dat is ook alles hopelijk heeft u een oplossing voor mij en alvast bedankt voor het reageren !!!!!!!!!!


  dus kan ik via deze computer/dos in het register komen zonder regedit
 • Je zult moeten uitvinden onder welke naam de trojan in de systeem map staat en die file verwijderen. Dat is namelijk het progje dat steeds weer de sleutel terugzet in het register.

  Bron: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/backdoor.netdevil.html

  Suc6,
 • Scan je PC eens met een trojanscanner als The Cleaner

  http://www.moosoft.com/thecleaner/
 • he bedankt voor jullie antwoorden maar aangezien ik nu geen .exe bestanden kan laden via kenell32 zal ik die trojan niet kunnen scanne

  en wat detreft de key logger , dat bestand probeer ik telkens te verwijderen maar die komt ook weer vervolgens terug
 • Kijk eens op

  http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.yaha.f@mm.html

  Je vind hier hoe je toegang tot het register kunt krijgen.
 • hahah het bleek helemaal niet het virus (net devil ) te zijn en in was in middels ook geinfecteerd met Yahaa maar dat is er al af
  mar ik kan nog steeds niet .exe bestanden uitvoeren wel via 'run as' en dan admistrator maar de virus scan will niet werken omdat (norton) het runt als de gewone gebruiker maar als ik het via administrator doe dan pakt hij hem niet dus het probleem blijft
 • Heb je het register al aangepast zoals beschreven op de site van Symantec???
 • staat kernel.dll nog steeds in je root directory dan??? normaal is dat dus je windows directory, probeer eens de zoekfunctie, staat ie daar nie meer, probeer dan eens deze opnieuw te plaatsen door het bestand te kopieren van een andere computer met het zelfde besturingssysteem als die jij draait, (volgens mij werkt dit meestal niet, maar niet geschoten is altijd mis)

  kijk, de dll kernel is een main bestand die nodig is om al je toepassingen in te laden, werkt het installeren niet, waarom draai je dan gewoon niet een geheel nieuwe installatie, maakt verder niet veel uit, alleen je moet de hardware weer opnieuw instellen, maar het duurt nu al meer als 3 dagen, dus dan zou ik persoonlijk maar voor die optie gaan (hoe vervelend het installeren dan ook is :cry:

  suc6
 • Even een hele mooie tip: hernoem je exe bestanden in com en je kunt ze weer gewoon starten !. (de meesten dan toch)
 • Quote: nu komt het echte probleem door die trojan word mijn AV en Firewall automatisch uit gezet maar ik kan dan ook geen .exe [b:3f6740a870].com[/b:3f6740a870] .bat extenties meer opstarten ( ik heb XP) Unquote
 • En als je er .scr bestanden van maakt ?.
 • Gebruik dit reg file "program.reg" om het opstarten van je .exe bestanden weer mogelijk te maken:
  http://virusall.com/downregistry.html

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.