Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Internet eraser.

Anoniem
Martijn Verstappen
5 antwoorden
 • Nu en dan, afhankelijk van de site, krijg ik een melding i.v.m. verwijderen
  van informatie over bezochte sites onder de vorm van melding :
  download Internet Eraser to clean-up your computer. Heb dit ook al in diverse computer tijdschriften gezien. Doet dit nog iets anders dan de diverse programma's die ik reeds op de computer heb staan, zoals
  o.a. een Norton firewall, Ad-aware/Ad-watch. Gaat het één het andere niet storen of bepaalde andere programma's beïnvloeden.
  Waar dient het eigenlijk voor.
 • dan verwijder je alle spyware in alle programma's in je PC…

  mister snake :evil:
 • Trap er niet in, internet eraser komt vaak met deze "reclame" op sites waar veel mooie vrouwen staan in hun evakostuum o.i.d. Ik weet niet of je voor internet eraser moet betalen maar het is niet de moeite waard om eraan te beginnen. Het is meer een proggie dat cookies/visit links ed. verwijderd.
  Als je iets goeds wil hebben gebruik dan naast AdAware (lavasoft), spybot search&destroy deze haalt ook spyware weg maar ook informatie over jou surf-download-brand-mediaplayer gebruik en nog veel meer en is bovendien gratis. Hier heb je de URL : http://patrick.kolla.de/spybotsd.html
  Trouwens ik ben deze reclame tegen gekomen op de sites die ik boven in dit bericht omschrijft, dus ik doel hiermee niet op jou ervaringen!!!!!
 • Je moet zeker niet aan dat programmatje beginnen.
  Ben internet ereaser niet bij de goede download sites tegen gekomen.
 • Het is dus kortweg troep! :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.