Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

waar vind ik een proxy met 60kb/s?????????

Anoniem
music_freak
9 antwoorden
 • hallo
  ik zoek een proxy server die gratis is
  ik wil hem gebruiken voor ftp http en wil een snelheid van 60kb/s

  teveel gevraagd??? :P
 • Je proxy-server is waarschijnlijk niet bepalend voor je snelheid. Je type verbinding is dat wel, evenals de bandbreedte die je provider beschikbaar stelt. Ook is de bandbreedte van de verbinding van je provider met de te bereiken website van groot belang. Je verbinding is net zo snel als de zwakste schakel in dat geheel.
  Een proxy-server zorgt er alleen voor dat veel benaderde pagina's opgeslagen worden en daardoor sneller beschikbaar zijn. Dit draagt bij aan een optimaler gebruik van je verbinding.
 • mijn verbinding is 52kb/s en had een keer een proxy die tot de 10 kb/s ondersteunden dus nu weet ik het zelf ff niet meer want ik hoor de laatste tijd van alles  ps ja ik heb toen ook bij bij servers zitten downloaden die 100 kb/s ondersteunen maar daar haalde ik nog 10 kb/s :P
 • Een proxy-server zorgt er alleen voor dat veel benaderde pagina's opgeslagen worden en daardoor sneller beschikbaar zijn

  oke nu weet ik het zekker wat jij nu zegt klopt niet want een proxyserver zorgd er voor dat je een ander ip adres hebt dus niemand kan zien wat mijn host zegmaar een fake ip :lol:
 • Een proxy zorgt er niet voor dat jij een ander IP-adres lijkt te hebben. Een proxy is één grote cache van veel opgevraagde pagina's. Iedere keer als er door een proxy-client een site wordt bezocht, houdt de proxy-server een kopie van die pagina vast voor een bepaalde tijd. Als er binnen dir tijd dezelfde pagina weer opgevraagd wordt, wordt (een deel van) de kopie gebruikt die de proxy nog in zijn cache had. Hierdoor kan het zijn dat de pagina's sneller op je scherm verschijnen, doordat de pagina niet weer helemaal opnieuw gedownload hoeft te worden.

  Kies daarom een proxy-server waar jij het snelste naartoe kan. Ideaal is er dus eentje in je LAN. Op deze manier haal je dus de hogere downloadsnelheden.
 • je kan het proberen maar je snelheid gaat er denk ik niet op vooruit: dit is degene die ik voor zowel HTTP als FTP gebruik:

  proxy.arnhem.chello.nl poort 8080
 • [quote:d88ac31514="Leonarduz"]je kan het proberen maar je snelheid gaat er denk ik niet op vooruit: dit is degene die ik voor zowel HTTP als FTP gebruik:

  proxy.arnhem.chello.nl poort 8080[/quote:d88ac31514]

  Die werkt alleen als je Chello hebt en in de goede regio zit. Ik kan wel op die proxy komen, maar na een foute instal van de chellocd stond de proxy op brabant en daar had ik geen toegang toe..
  Die proxy aanraden is dus een beetje onzinnig…
 • oke hoe kan dit dan?

  ik had een keer een proxy die een ander ip laat zien bij een website
  ???????????????????????????????????????????????????????????????? :P

  dus niet mijn ip adres
 • Je benadert die pagina via de proxy-server. De proxy-server heeft ook een IP-adres. Deze wordt door sommige programma's als eerste herkend.
  Dat verklaart waarom jij van sommige programma's/sites de melding krijgt dat je een ander IP-adres gebruikt.
  Het maskeren van het IP-adres is echter niet het doel van een proxy-server.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.